Mohamed Zeki Amdouni kimdir, kaç yaşında? Mohamed Zeki Amdouni hangi takımlarda oynadı?

Türkiye'nin Ümit Milli Takımı kadrosunda ismini gördüğümüz futbolcu Mohamed Zeki Amdouni ismi futbolseverlerin ve takipçilerin dikkatini çekti. Mohamed Zeki Amdouni kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır? Hangi takımlarda oynamıştır? İşte Mohamed Zeki Amdouni hakkında...

18.04.2022-16:42 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-16:42) Mohamed Zeki Amdouni kimdir, kaç yaşında? Mohamed Zeki Amdouni hangi takımlarda oynadı?

Ümit Milli Takımımız Hırvatistan ve Sırbistan ile sahada karşı karşıya gelecek. Oynanacak bu iki maçın olası kadrosu açıklandı. Otuz futbolcunun yer aldığı kadroda, Mohamed Zeki Amdouni ismi dikkatimizi çekiyor. Genç futbolcu ile ilgili bilgileri, hangi takımlarda yer aldığını sizler için araştırdık.

Mohamed Zeki Amdouni Kimdir

Ümit Milli Takımı nedir?

Takma adı Ümit Milli Takım olan takımın gerçek ismi 'Türkiye 21 Yaş Altı Milli Takımı'dır. Bu takımın kurulmasının amacı; A Milli Takımı'mızın yükünü hafifletmek, ileriki dönemlerde A Milli Takım'da oynaması muhtemel genç yetenekleri yetiştirmektir. Baş antrenörü Tolunay Kafkas'tır. Kaptan ise Rıdvan Yılmaz'dır.

Ümit Milli Takım'da yer alan Mohamed Zeki Amdouni kimdir?

Henüz 21 yaşında olan genç futbolcu 4 Aralık 2000'de İsviçre'nin Cenevre kentinde dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Tunus'lu, baba tarafından ise Türk'tür. İlk futbol deneyimini İsviçre'nin Servette takımında gerçekleştirmiştir. Ardından Meyrin, Etoile Rouge, Etoile Carouge ve Stade-Lausanne takımlarında da yer almıştır. Sahada sol kanatta ve santraforda görev almaktadır. Şu anki sezon içerisinde girdiği 21 lig maçında toplamda 767 dakika yer almıştır ve 6 gol artı 4 asisti bulunmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal