Misimovic: 'Tek Pişmanlığım Galatasaray'a Gitmek'

Galatasaray’da 2010- 2011 sezonunda forma giyen eski oyuncu Zvjezdan Misimovic, o dönem sarı-kırmızılı kulübe transfer olduğu için pişman olduğunu belirtti.

01.06.2020-10:53 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-10:48) Misimovic: 'Tek Pişmanlığım Galatasaray'a Gitmek'

Galatasaray'ın 2010 senesinde büyük beklentilerle kadrosuna kattığı fakat istenen performansı gösteremeyince gönderilen Zvjezdan Misimovic, kariyeriyle alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cimbom'da yalnızca 1 sezon devam edebilen ve 2011'de Rus kulübü Dinamo Moskova'nın yolunu tutan Bosna Hersekli yıldız, kariyerinin en iyi zamanında Galatasaray yerine Alman kulübü Schalke'ye transfer olması gerektiğini vurguladı. İşte Misimovic'in konuşmalarının önemli kısımları şu şekilde:

'SCHALKE'Yİ REDDEDİP GALATASARAY'A GİTTİM'

"2010 yazında, Felix Magath Schalke'ye gitmişti ve ben de Schalke'nin tesislerindeydim. İmza için kalem bile hazırdı ancak reddettim. Onun yerine Galatasaray'a gittim. Türkiye'deki zamanımı unutmak istiyorum diyemem ancak orada ya zirvede ya diptesin. Ya kahramansın ya da eziksin."

'TEK PİŞMANLIĞIM GALATASARAY'A GİTMEK'

"Eğer savaşmasaydım ve yeterince ısırmasaydım, geldiğim noktaya gelemezdim. Kariyerimden kesinlikle memnunum, geçmişe takılan biri değilim. Tek pişmanlığım, Wolfsburg'dan Schalke'ye değil de, Galatasaray'a gitmek."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal