Minibüs Şoföründen Örnek Davranış

Kazakistan uyruklu kadın, Pendik-Kadıköy hattı minibüsünde pasaport ve paralarının olduğu çantasını unuttu. İyi nityetli şoför çantayı yetkililere verdi.

07.02.2020-12:05 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-12:11)

İstanbul Pendik-Kadıköy minibüs hattında yolculuk yapan Kazakistan uyruklu kadın, içinde 2 bin 200 TL ve pasaportunun olduğu çantasını minibüste unuttu.

DERNEĞE TESLİM ETTİ

Minibüste yolculuk yapan başka bir yolcu, unutulan çantayı fark edince şoför Erol Akturan’a verdi. Şoför Akturan, çantanın sahibine ulaşmak için çantada telefon aradıysa da bulamadı. Sonrasında çantayı, minibüsçüler derneğine verdi.

TAKDİR EDİLDİ

Dernek üyeleri de çantanın sahibine ulaştı. Çantasını kaybettiği için korku duyan Kazakistan uyruklu kadın, pasaportu ve parasına tekrar kavuşunca rahatladı. Minibüsçünün örnek davranışı ile takdir edildi.

"İçini kurcalamadık."

Olay hakkında konuşan minibüs şoförü Erol Akturan, “Vatandaş çantasını burada unuttu. Başka bir vatandaş da çantanın unutulduğunu söyledi. İçini açmadan çantayı bana teslim etti. İçini kurcalamadan derneğimizdeki arkadaşlara teslim ettim. İçinde bir miktar para ve pasaport varmış. Vatandaşa teslim ettik. Kaybolmadığı için bize teşekkür etti.” şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal