Miami'ye Gidince Mutlaka Yapılacaklar

Miami'ye gidince mutlaka yapılacaklar olarak ilk ne yapacaksınız.? Dikkat etmeniz gerekenler nelerdir? Nerede kalacaksınız? İşte Florida Eyaletinde yer alan Miami'ye yolunuz düştüğünde kesin yapmanız gerekenler.

13.06.2020-16:45 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-16:42) Miami'ye Gidince Mutlaka Yapılacaklar

Bu yılki tatil planlarınızın arasın da Miami geliyorsa kesin görmeniz gitmeniz ve yapmanız gereken temel faktörler var. Bu sayede Miami tatilinizi unutulmaz kılabilirsiniz. En başta tatilinizin dolu dolu geçmesi için Miami'ye gidince mutlaka yapılacaklar olarak ilk ne yapacaksınız.? Dikkat etmeniz gerekenler nelerdir? Nerede kalacaksınız?  Sorusuna cevap arıyorsanız bu cevapları yazımız da bulabilirsiniz. ABD'nin eğlence merkezi olarak bilinen ve asla hareketi son bulmayan bu yer eğlenceli gece hayatını sevenlerin uğrak noktası, Florida Eyaletinde yer alan Miami'ye yolunuz düştüğün de kesin yapmanız gerekenler;

Miami Beach

  • Bembeyaz kumsalı, mavi denizi ve ünlülerin de çokça tercih ettiği Miami Beach'i kesinlikle görmeli kumsalın da yürüyüp, güneşlenip denizin de yüzmelisiniz.

Lincoln Road

  • Kendinizi asla yabancı hissetmeyeceğiniz bu yer de alışveriş yapabilir sokak sanatçıların ve sokak dansçıların görsel şovları ile keyifle yemek yiyebilirsiniz. Ayrıca neden yabancı hissetmeyeceğiniz konusuna değinirsek Türklerin de sıkça bulunduğu yer olup hatta işletmeciliğini yaptığı mekanlar da bulunmaktadır.

Espanola Way

  • Birçok dünya mutfağına ev sahipliği yapan ve caddeleri sürekli hareketli olup ünlü olan Espanola way sokağın da gezintiye çıkıp yemek yemeden kesinlikle dönmemelisiniz.

American Airlines Arena

  • Eğer şansınız varsa ve sezonuna denk geldiyseniz mutlaka bir bilet alıp NBA maçlarını burda izleyin. Ayrıca birçok konser ve etkinliğe de ev sahipliğe de yapıyor. Miami'ye gidince mutlaka yapılacaklar listeniz de kesinlikle olmalıdır.

Ocean Drive

  • Lüks arabaların sıklıkla olduğu, eğlencenin fazlası ile yaşandığı cafe, bar ve butik otellerin olduğu Ocean Drive şaşalı ve renkli gece hayatıyla ünlüdür. Kesinlikle görmeden dönmemelisiniz. Yalnız diğer yerlere göre 2 kat daha pahalıdır.

 Miami de Nerede Kalınır?

Rahat ve konforlu bir tatil geçirmek istiyorsanız 5 yıldızlı otellerden tutun butik otel ve hostellerin de bulunduğu şehir merkezine ve okyanusa yakın olan deniz manzaralı South Beach de kalabilirsiniz. Eğer bütçenizin çoğunu otele harcamak istemiyor ve birçok kişi ile aynı oda da kalmayı sorun etmeyeceğinizi düşünüyorsanız hostel de kalabilirsiniz.  Bir diğer ideal seçenek ise her yere yakınlığı ile bilinen Downtown 'dur. Miami de nerede kalınır sorunuza kalınabilecek en ideal bölgelerdir.

Miami de Dikkat Edilmesi Gerekenler

Muhteşem tatilin hayalini kurarken dikkat edin tatiliniz yarı da kalmasın bunun için yapmanız gereken yanınıza İspanyolca bir sözlük almak olacak çünkü konuşulan dil İngilizceden çok İspanyolcadır.

Tatiliniz sırasın da taksi kullanacaksanız eğer taksinin size pahalıya patlayacağını bilmesiniz onun yerine bir araba kiralamanız size daha çok uyguna gelecektir.

Bahşiş vermeyi kendinize görev edinin, size hizmet eden çalışanlara karşı saygı göstergesi olarak kabul edilir.

Irkçılığın burada da yaygın olduğu bir yerdir.

Miami'ye gidince mutlaka yapılacaklar listenize Miami de dikkat edilmesi gerekenleri de eklemelisiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal