MHP'de Nuri Alço İsmi Genel Merkezi Hareketlendirdi!

Melih Gökçek ve Bedrettin Dalan gibi isimlerle gündemde yer edinen MHP'de usta oyuncu Nuri Alço'nun Genel Merkez'e gelmesi kafalarda soru işareti bıraktı.

05.11.2018-17:22 - (Son Güncelleme: 05.11.2018-17:07) MHP'de Nuri Alço İsmi Genel Merkezi Hareketlendirdi!

Yerel seçimlere az bir süre kala Melih Gökçek ve Bedrettin Dalan isimleriyle siyaset kulislerini hareketlendiren MHP'de, Genel Merkez'e sürpriz bir isim daha geldi. Türk sinemasının usta oyuncularından Nuri Alço, MHP Genel Merkezini ziyaret etti ve Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ile görüştü.

'NEZAKET ZİYARETİ'

Elde edilen bilgilere göre, görüşmenin nezaket ziyareti olduğu ifade edilirken Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, 'Türk sinemasının önemli isimlerinden Nuri Alço ile Türk futbolunun yüz aklarından değerli hemşerim Ceylan Çalışkan ziyaretime geldiler, kendilerine teşekkür ederim' açıklaması yapıldı.

'GAZOZ' REPLİĞİYLE TANINIYOR

'Soğuk bir gazoz ister misin yavrum' repliği ile ün yapan Alço, 300'e yakın Yeşilçam filminde rol aldı. Alço'nun sinemada hayat verdiği karakterlerden ilham alan bir grup gencin kurduğu NARO (Nuri Alço Revival Organizasyon) isimli kuruluş, 'Çare NARO'da' diyerek Alço'nun adını duvarlara yazmaya devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal