MHK Başkanı Serdar Tatlı İstifa Ettiğini Açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Serdar Tatlı'nın, görevinden istifa ettiği açıklandı.

21.10.2021-14:05 - (Son Güncelleme: 21.10.2021-15:11) MHK Başkanı Serdar Tatlı İstifa Ettiğini Açıkladı!

MHK ile ilgili çok kritik son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de yeni sezonun ilk 9 haftası geride kalırken farklı takımlardan çok yüksek bir sesle hakem eleştirilerinin yükselmesinden sonra TFF ve Kulüpler Birliği arasında dün çok kritik bir toplantı gerçekleştirilmişti. Toplantının ardından çok kritik bir karar ortaya çıktı.

MHK BAŞKANI SERDAR TATLI İSTİFA ETTİ

Toplantının ardından MHK Başkanı Serdar Tatlı, bugün öğle saatlerinden istifasını TFF yönetimine iletti. Bu gelişme adeta Türk futbolunda bomba etkisi yarattı.

METİN TOKAT DA MHK DA İSTİFA ETMİŞTİ

MHK üyesi Metin Tokat da, iki gün önce istifasını sunmuştu. TFF, Metin Tokat'ın yerine Ferhat Gündoğdu'nun atandığını açıklamıştı. 

SERDAR TATLI'NIN MHK'DA BAŞKANLIĞI 14 AY SÜRDÜ

Ağustos 2020'de Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı görevine gelen Serdar Tatlı'nın görev süresi, yaklaşık olarak 14 ay sürdü.

SÜPER LİG'DE YAŞANAN SON OLAYLAR İSTİFAYA NEDEN OLDU

Süper Lig'de yeni sezon çok çalkantılı geçiyor. Özellikle 4 büyüklerin maçlarına atanan hakemler çok büyük tartışma yaratıyor. Hakemlerin oynattığı maçlardaki olaylar, 4 büyük takımın oldukça tepkisini çekmişti. Özellikle 4 büyükler başta olmak üzere hakemlere yoğun bir tepki söz konusuydu. Gelen tepkilerin ardından dün TFF ile Kulüpler Birliği arasında çok kritik toplantı gerçekleşmişti. Kritik toplantının sonucu bugün gün yüzüne çıktı. MHK Başkanı Serdar Tatlı, bugün öğle saatlerinden istifasını TFF yönetimine sundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal