Metin Hara Oyuncu Hilal Altınbilek İle Aşk Yaşıyor!

Bir zamanlar Çukurova'nın ünlü yıldızı oyucu Hilal Altınbilek ilk defa Metin Hara ile görüntülendi. Çift Arnavutköy'de bire restoranda akşam yemeği çıkışı yakalandı!

01.09.2021-09:55 - (Son Güncelleme: 01.09.2021-20:35)

  Bir zamanlar Çukurova'nın ünlü yıldızı oyucu Hilal Altınbilek ilk defa Metin Hara ile görüntülendi. Çift Arnavutköy'de bire restoranda akşam yemeği çıkışı yakalandı!

Daha önce ikili Bozcaada'da görüntülenmişti. Aşk dedikodusu bu sefer kesinleşti. İkili dolu dizgin bir aşk yaşıyor!

Eski sevgilisi ünlü Victoria Secret mankeni Adriana Lima'yı hep getirdiği mekaa şimdi yeni sevgilisi ile geliyor. Mekan çıkışı, Metin Hara Özel Hayatı ile ilgili soruları cevapsız bıraktı.

ÇİFT İLK KEZ BİRLİKTE GÖRÜLDÜ!

İlk kez basın mensupları ile karşılaşan çift şoke oldu ve hızlıca mekandan uzaklaştı! Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek sessizliğini korurken yaar Metin Hara, sadece iyi akşamlar demek ile yetindi. Çift lüx araçlarına binerek hızlıca uzaklaştı.

METİN HARA EN SON ADRİANA LİMA İLE AŞK YAŞAMIŞTI

Metin Hara bir dönem dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla uzun süre konuşmuştu.Uzun süre  Adriana Lima'ya çokca benzetilen ünlü oyuncunun Metin Hara ile aşk yaşadığı yönündeki iddialarından sonra  ardından sosyal medyada platformlarında, "Hilal mi, Adriana mı daha güzel?" tartışması başlamıştı.

HİLAL ALTINBİLEK KEREM ALIŞIK İLE ANILDI

Hilal Altınbilek'in de rol arkadaşı Kerem Alışık ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Alışık da söz konusu iddiaları, "Asla böyle bir şey yok." deyip kesin bir dille reddetmişti.

İkili hakkında daha sonra da, Beykoz'da ev kiraladıkları ve beraber yaşadıklarına ilişkin bir iddia ortaya atılmıştı. Alışık basına yansıyan haberlerden sonra sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

Hilal Altınbilek ise ,"Yine 'iddiaya göre denilerek yine aynı yakıştırma, doğruyu yansıtmayan biçimde yapılmaya devam ediyor. O zaman insan da mecburen aynı açıklamayı yapmak zorunda kalıyor. Bazen sen ne söylersen, ne kadar söylersen karşındakinin anlamak istediği kadar kalıyor sözlerin. Söz söz olalı böyle eziyet görmemiş oluyor. Halbuki biraz anlayıp, dinlemeye çalışılsa, biraz incelik gösterilse incinmeyecek insanın yüreği ama bu durumda sabırla, dirençle aynı sözü bir kere daha tekrarlamak ve söze devam etmek gerekliliği oluşuyor. O zaman son söz şöyle; biz Hilal ile set içinde ve set dışında iyi anlaşık iki arkadaşız, hepsi bu." demişti...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal