Metin Hara'dan Adriana Lima Açıklaması

Metin Hara, Instagram üzerinden gerçekleşen bir söyleşide eski sevgilisi Adriana Lima hakkında konuştu. Ayrılıklarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan Metin Hara, ‘Magazinin anlattığı gibi bir durum hiçbir zaman yaşanmadı’ dedi.

07.02.2021-17:56 - (Son Güncelleme: 07.02.2021-17:57) Metin Hara'dan Adriana Lima Açıklaması

Metin Hara, ‘Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular’ adlı programa konuk oldu. Hara, yeni kitabından eski sevgilisi Adriana Lima’ya kadar birçok konu hakkında konuştu.

Yeni kitabının heyecanını yaşayan 38 yaşındaki yazar Metin Hara, şu ifadeleri kullandı: ‘Çok romantik, çok masum. Yetişkinlere özel masal gibi. 5,5 yıllık emeğimin sonucunda bugün kitabı teslim ettim. Bir ay içerisinde çıkacağını tahmin ediyorum. Bu sefer teknikler, meditasyonlar vermek yerine insanları masalsı bir hikayeye sokacağım’

Metin Hara, Brezilyalı model Adriana Lima ile ilişkisi hakkındaki sorulara ise şöyle karşılık verdi: ‘Magazinin anlattığı gibi bir durum hiçbir zaman yaşanmadı. Söylendiği gibi yıkılmadım, zaten yıkılacak bir durum da yoktu. En son mesleki anlamda da bir çok iddialarda bulundular. Tüm haberlere sadece hayret ettim. Adriana ile iyi ayrıldık. Misafirlik bittiği zaman saygıyı yitirmeden, gülümseyerek çıkmak lazım diye düşünüyorum’

Şimdilerde kalbinin boş olduğunu dile getiren Hara, annesinin tedavisiyle ilgilendiğini belirterek ailesine odaklandığı bir dönemde olduğunu ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal