Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sağanak Yağış Uyarısında Bulundu

Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Zonguldak ve Düzce çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

20.06.2021-01:52 - (Son Güncelleme: 20.06.2021-01:52) Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sağanak Yağış Uyarısında Bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre, ülkenin kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu olacak.

Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Zonguldak ve Düzce çevrelerine yerel sağanak ve gök gürültülü sağanaklı, diğer şehirlerin az bulutlu ve açık geçeceği düşünülüyor.

ZAMAN ZAMAN KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Yağışların, öğle saatlerinden sonra Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Eskişehir ve Bolu çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve batı kesimlerinde zaman zaman kuvvetli yağış olması tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının önemli bir ölçüde değişmeyeceğini, kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinde seydeceği, doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde olacağı öngörülüyor.

Rüzgarın, genel olarak kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal