Merve Nur Uçar kimdir? Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde konuşması ile büyük alkış aldı

Çapa Tıp Fakültesini birincilikle bitiren Merve Nur Uçar, mezuniyet törenine yaptığı konuşmasıyla gündeme oturdu. Uçar'ın konuşmasındaki ifadeleri dakikalarca alkışlandı.

22.06.2022-10:10 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-10:10) Merve Nur Uçar kimdir? Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde konuşması ile büyük alkış aldı

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2021-2022 eğitim öğretim yılının yeni mezunlarını verdi. Çapa Tıp Fakültesini birincilikle bitiren Merve Nur Uçar, mezuniyet töreninde kürsüye çıktı ve tüm Türkiye'nin dikkatle izlediği bir konuşma yaptı. Uçar'ın konuşmasındaki ifadeleri salonda dakikalarca alkış aldı. Merve Nur Uçar, gündeme bomba gibi düşen konuşmasında doktor olarak hiç bir yere gitmeyeceğini vurguladı.

Çapa Tıp Fakültesi birincisi Merve Nur Uçar

Merve Nur Uçar'dan hiç bir yere gitmiyoruz mesajı

Aslen Batman'lı olan Merve Nur Uçar, mezuniyet töreninde kürsüye çıkarak bir konuşma yaptı. Birinci olarak kazandığı Çapa Tıp Fakültesini yine birinci olarak bitiren Uçar, kürsüdeki konuşmasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Merve Nur Uçar, konuşmasında Aziz Sancar ile aynı okuldan mezun olmanın gururunu yaşadıklarını ve yarınlarda yeni aziz Sancarlar olacaklarını belirterek, şu an yurt dışında olan tüm imkanları da Türkiye'ye kazandıracaklarını söyledi. İlmin yolunda var güçleriyle çalışmayı hedeflediklerini söyleyen Merve Nur Uçar, Rasim Özdenören'in bir deyimini söyledi ve bu deyimiyle salondan dakikalarca alkış aldı.

Merve Nur Uçar, konuşmasında 'hem bu deveyi güdecek hem bu diyarda kalacağız. Çünkü deve de bizim diyar da' ifadelerini kullanırken, sosyal medyaya bomba gibi düşen bu ifadeler paylaşım ve beğeni rekorları kırdı. Türkiye'yi başka ülkelere garson kazandıran bir ülke olmaktan çıkaracaklarını ifade eden Merve Nur Uçar, bu insanların kendisini okutan ve büyüten bu topraklara borçlarını ödeyen birey olarak kalmaları ve ülkesini de bu sayede kalmalarının sağlanacağını aktardı.

Salonda Merve Nur Uçar'ın konuşmasını dinleyenler, Çapa Tıp Fakültesi'nin birincisini dakikalar boyunca ayakta alkışladı.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal