Mbwana Samatta Gol Orucunu Bozdu

Fenerbahçe'de Yukatel Denizlispor galibiyetinde sarı lacivertlilerin tek golünü kaydederek uzun süredir süren suskunluğunu bozan Mbwana Samatta, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

06.04.2021-17:49 - (Son Güncelleme: 06.04.2021-17:49) Mbwana Samatta Gol Orucunu Bozdu

Sarı lacivertlilerin Tanzanyalı golcüsü Mbwana Samatta, 1-0 kazandıkları Denizlispor karşılaşmasında galibiyeti getiren golü kaydederek sarı lacivertlilerde yüzleri güldürmüştü. 

Mbwana Samatta, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bu galibiyet bizler açısından çok önemliydi. Bu konuyla ilgili konuşmayı sevmiyorum ama rakiplerimizin kaybettiği haftada bu galibiyet bize çok daha değerli geldi. Şampiyonluk yolunda bu galibiyet bizim için önemli bir faktör. Kendi açımdan ve takım için önemli bir goldü. Özellikle kendi evimizde oynadığımız maçlarda zor zamanlar geçirmiştik. Bu aldığımız galibiyet öyle inanıyorum ki bize bir güven verdi. Artık evimizde oynarken bu galibiyeti hatırlayarak daha özgüvenli oynayacağımızı düşünüyorum. Özellikle evimizde oynadığımız son maçlardan sonra bu galibiyet takıma güven verdi. Şu an önümüzdeki maça odaklanacağız, o maçı da kazanmaya çalışacağız. ' ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki Tanzanyalı golcü Mbwana Samatta, bu sezon Fenerbahçe forması ile birlikte çıktığı 24 karşılaşmada toplamda 5 gol kaydederken, asist ise yapamamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal