Mbaye Diagne: Allah Bana Türkiye'yi Nasip Etti!

Galatasaray'da transferin başrolündeki isim Mbaye Diagne ülkesinde röportaj verdi..

10.07.2019-12:41 - (Son Güncelleme: 10.07.2019-12:36)

Galatasaray'da gelecek sezon için kadroda düşünülmeyen ve kendisine kulüp bulması için süre verilen Mbaye Diagne, ülkesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Diagne, "İzin verildiğinde ilk fırsatta günümü ailemle birlikte geçirdim. Eşim, arkadaşlarım ve kız kardeşim haftalardır Mısır'daydı. Onları gördükten sonra çalışmak için tekrar kampa döndüm. Afrika Kupası'nı kazanmak için sonuna kadar gitmeli ve fedakarlık göstermeliyiz. Eğer kazanırsak Senegal'de bizi nelerin beklediğini biliyoruz." dedi. 

"FİNALDE OYNARSAM KUPAYI ALIRIZ"

"Allah bana şampiyonluğu ve gol krallığını nasip etti. Eğer Afrika Kupası'nda da şampion olursam kekin üzerindeki krema olacak. Kariyerim için eşsiz bir durum. Milli takımda çok fazla süre alamadım ama önemli olan takımın kazanmas. Olası bir finalde oynarsam kupayı kazanırız. Taraftarlarımızdan bizi desteklemeye devam etmelerini istiyorum."

TÜRKİYE'DE OYNAMAK BİR NİMET

"Şu an için Türkiye'den ayrılma gibi bir niyetim yok. Arabistan takımlarının teklif yaptığı doğru fakat ben hala avrupada oynamak istiyorum. Gelecek sezon şampiyonlar liginde oynayacağız. Ben kendimi bunun için hazırlıyorum. Galatasaray beni istemezse avrupada başka bir takıma giderim." dediği öğrenildi

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal