Manisa'da Yan Baktın Kavgası Bir Can Aldı

Manisa'da yan bakma olayı sonrası düğünde kan aktı. İki aile arasında çıkan kavgada ölü ve yaralılar var.

13.11.2021-17:52 - (Son Güncelleme: 13.11.2021-18:04) Manisa'da Yan Baktın Kavgası Bir Can Aldı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir düğün sırasında kavga vuku buldu. "Neden yan baktın" sözüyle başlayan kavga sonucunda olan oldu, kan aktı. İki ailenin birbirine girdiği kavga sonucunda bir kişi hayatını kaybetti. Çakıyla kasığından yaralanan Mehmet Ali Aydın (41) isimli vatandaş kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Kavga sonucunda Manisa polisi 12 kişiyi gözaltına almış durumdadır.

DÜĞÜNDE KAVGA SONUCU KAN DÖKÜLDÜ

Albayrak Mahallesi'ndeki Dereli Sokak'ta dün akşam bir düğünde kavga çıktı. Akşam 10 sularında geçen olayın çıkma sebebi yan bakma olduğu belirtildi. Çıkan tartışma durdurulamadı, alevlendi ve kavgaya dönüştü.


Kavga büyüdü ve iki aile birbirine girdi. Mehmet Ali Aydın kavgayı ayırmak isterken Caner T. (25) tarafından kasığından çakıyla yaralandı. Olay bildirildi ve olay yerine polis ve sağlık ekibi geldi. Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Ali Aydın müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Polis olay sonrası 12 kişiyi gözaltına aldı. Caner T ile birlikte Y.Y (47), T.T (44), B.T (19), N.T (39), R.T (35), E.A (27), A.A (21), C.C.A (15), A.A (18), A.A (20) ve E.A (13) gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal