Milli Savunma Bakanlığı Duyurdu! Doğu Akdeniz Tatbikatı Başarı İle Tamamlandı

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 2 yılda bir düzenlenen Doğu Akdeniz-2021 Davet Tatbikatı başarıyla tamamlandığını duyurdu.

13.11.2021-17:39 - (Son Güncelleme: 13.11.2021-18:51) Milli Savunma Bakanlığı Duyurdu! Doğu Akdeniz Tatbikatı Başarı İle Tamamlandı

Milli Savunma Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Doğu Akdeniz’de Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın gerçekleştirdiği Doğu Akdeniz Tatbikatının başarı ile gerçekleştirildiğini duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı, Doğu Akdeniz-2021 Davet Tatbikatının başarıyla tamamlandığını duyurdu. Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca düzenlenen ‘Doğu Akdeniz-2021 Davet Tatbikatının tamamlandığı bildirildi.

DOĞU AKDENİZ TATBİKATINA 5 BİN PERSONEL KATILDI

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, 2 yılda bir düzenlenen Doğu Akdeniz-2021 Davet Tatbikatı başarıyla tamamlandı. NATO Daimi Deniz Görev Grubu-2 (SNMG-2) ve NATO Daimi Mayın Karşı Tedbirleri Deniz Görev Grubu-2 (SNMCMG-2) unsurlarının da katıldığı tatbikat, Doğu Akdeniz'de geniş bir alanda yapıldı. Tatbikata 36 gemi, 3 denizaltı, 18 uçak, 19 helikopter, 5 İHA'nın yanı sıra amfibi deniz piyade birlikleri, amfibi hücum timleri, SAT/SAS görev timleri, kıyı birlikleri, kamu/sivil kurum ve kuruluşları ile tatbikat kontrol merkezi dahil yaklaşık 5 bin personel katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal