Manchester United Vedat Muriç'i İzledi!

İngiliz devi Manchester United, Kosovalı golcü Vedat Muriç için dün ‘scout’unu Alanya’ya gönderdi.

17.09.2019-09:50 - (Son Güncelleme: 17.09.2019-09:48)

İngiliz devi Manchester United, Kosovalı golcü Vedat Muriç için dün ‘scout’unu Alanya’ya gönderdi. Manchester’ın Doğu Avrupa Sorumlusu olan Krsto Kilibarda 25 yaşındaki oyuncuyu çıplak gözle izledi, notlarını aldı.

Alanya deplasmanında Fenerbahçe’nin golcüsü Vedat Muriç’e dün görücü geldi. Ligde 3 maçta 2 gol atan Kosovalı oyuncu, milli takımda da gollerine devam etmişti. Çekya’yı 2-1 yendikleri maçta 1 gol atan Muriç, deplasmanda 5-3 kaybettikleri mücadelede de İngiltere’ye karşı 1 gol 2 asist üretmişti.

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE

Fenerbahçe sezon başında Vedat Muriç'i Çaykur Rizespor'dan 3.5 milyon euro bedelle transfer etmişti. Kosovalı golcü, hazırlık dönemi, lig maçları ve milli takımda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Avrupa'nın devleri peşine düştü. Scoutlar onu adım adım takip etti.

"100 MİLYON EURO"

Gürcan Bilgiç: "Muriqi'nin transferi konuşuluyor. Ancak Fenerbahçe'nin pazarlıklarda telaffuz edeceği rakam 30-40 milyon euro değil. Gareth Bale gibi 90-100 milyon euro gibi bir rakamla masaya oturacaklar. En değerli oyuncusunu 30-40 milyon euro'ya vermezler."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal