Manchester City Chelsea Maçı Ne Zaman?

Manchester City Chelsea maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi finali hangi kanalda?

25.05.2021-17:06 - (Son Güncelleme: 25.05.2021-17:14)

Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ın da önümüzdeki sezon içerisinde katılacağı Şampiyonlar Ligi final mücadelesinde kupa, bu sezon İngiltere'ye gidecek. Şampiyonlar Lig'i içerisinde Zorlu rakiplerini bir bir eleyerek finale kadar yükselen Manchester City ile Chelsea, bu çok istenilen kupanın sahibi olmak için birbirleri ile nefes kesecek bir şekilde yarışacak. Manchester City ile Chelsea arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi final maçı, Türkiye'den de futbolseverler tarafından yakından takip edilecek.

MANCHESTER CİTY - CHELSEA MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 22.00'da oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında İngiliz ekipleri olan Manchester City ile Chelsea karşı karşıya gelecek. Bu dev final karşılaşması, Bein Sports 1 ekranlarından da izleyiciler için yayınlanacak.

Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş'ın da önümüzdeki sezon yarışacağı UEFA Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında Manchester City ile Chelsea karşı karşıya gelecek. Daha önceden İstanbul'da oynanacağı açıklanmış olan Şampiyonlar Ligi finali, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebi ile Portekiz'e alındığı açıklanmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea son 16 turunda Atletico Madrid'i, çeyrek final karşılaşmasında Porto'yu ve yarı finalde ise Real Madrid'i elemişti. İngiliz ekibi olan Manchester City ise grupların ardından sırası ile; son 16 turunda Mönchengladbach'ı, çeyrek finalde Alman ekibi Borussia Dortmund'u ve yarı finalde ise Fransız takımlarından PSG'yi zorlu karşılaşmadan saf dışı bırakmıştı.

Bu sezon Premier Lig içerisinde iki takım arasında oynanmış olan mücadelelerden birini Manchester City deplasmanda 3-1 diğer karşılaşmayı ise Chelsea deplasmanda 2-1 kazanmıştı.

Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında Premier Lig şampiyonu Manchester City ile aynı ligin ekibi olan Chelsea karşı karşıya gelecek.

Öte yandan Şampiyonlar Ligi gündem konusu olmuşken Türk futbolseverler de önümüzdeki sezon Beşiktaş'ın bu yarışmasında hangi takım ile katılabileceğini merak ediyor. Şampiyonlar Ligi gruplarında birbirinden güçlü rakipler bekleyen Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde muhtemel rakipleri şu şekilde:

Bayern Münih

Manchester City

Inter

Sporting Lizbon

Real Madrid

Barcelona

Atletico Madrid

Manchester United

Ajax

RB Leipzig

Zenit

Sevilla

Bu takımlara, henüz sona ermeyen Premier Lig, Serie A, Fransa 1. Ligi Portekiz Süper Ligi'nin dereceye girecek ekipleri de katılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal