Yıldız Tilbe’den Doların Artışına Tepki: Allah Belasını Versin

Sosyal medyayı aktif biçimde kullanan Yıldız Tilbe, artışta olan dolar kuruna öfkesini ‘Doların Allah belasını versin’ sözleri ile ifade etti.

07.11.2020-17:01 - (Son Güncelleme: 07.11.2020-17:05) Yıldız Tilbe’den Doların Artışına Tepki: Allah Belasını Versin

Sosyal medyada aktif kullanıcı olan Yıldız Tilbe, sürekli artan dolar kuruna olan öfkesini ‘Doların Allah belasını versin’ cümlesiyle ifade etti.

Dolar/TL'deki yükselişe sessiz kalmayan Tilbe, twitter üzerinden paylaşımda bulundu. Peş peşe paylaşımlarda bulunan şarkıcı, ilk önce, ‘İnşallah 1 dolar yüz milyon olur’ ifadesini kullandı. Ardından paylaşımlara devam eden Tilbe, ‘DOLAR YOK OLUR İNŞALLAH’ tweetini atmıştı. Geçtiğimiz ağustos ayında ‘TL basıyorsak dolar da basarız ne yani?’ diyen Tilbe, bu sefer de ‘Doların Allah belasını versin! Dolar yok olur inşallah ve diğer bütün para birimleri, sadece TL. Ya da TL aradan kalksın dolar kullanalım her şey dolar üzeri TL olmasın yazık TL paramıza, arada kalmasın’ paylaşımında bulundu.

Hem destek yorumları hem de eleştiri alan Tilbe, yeni gerçekleştirdiği paylaşımda ise ‘Bana göre tabi ki hava hoş Allaha şükür, kendim için söylemiyorum, şurada paylaştığım toplumsal şeyleri bu topluma ait olduğum için paylaşıyorum önemsiyorum’ ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal