Yasak Elma Hira Kim? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Geçtiğimiz sezona damga vuran yapımlardan biri olan Yasak Elma dizisi Hira karakteri hakkında sizlere detaylı bilgileri Yasak Elma Hira’nın gerçek adı ne başlığı altında sizlere sunacağız.

08.10.2018-15:27 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-15:22) Yasak Elma Hira Kim? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Geçtiğimiz sezona damga vuran yapımlardan biri olan Yasak Elma dizisi Hira karakteri hakkında sizlere detaylı bilgileri Yasak Elma Hira’nın gerçek adı ne başlığı altında sizlere sunacağız.

Yasak Elma Dizisi Hira Kim? Nasıl Birisi? Yasak Elma Hira’nın Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Onur Tuna’nın canlandırdığı Alihan karakterinin havacılık şirketinde çalışmak isteyen güzel ve iddialı bir pilot olan Hira oldukça alımlı bir kız. Bir hedefi varsa bu hedefe ulaşmak için yapmayacağı şey olmayana güzel Hira dizinin bu sezona damga vuran isimlerinden biri olacak.

 Adından söz ettirecek bir karakter olan Yasak Elma Hira’nın gerçek adı ise Ebru Şahin. Yaptığı iş başvurusu kabul edilen Hira yeni sezonun fenomen isimlerinden biri olacak. son olarak İstanbullu Gelin dizisinde garip beyin kızı olan Burcu’ya hayat veren oyuncuyu yakından tanıyacak olursak;

18 Mayıs 1994 tarihinde ülkemizin en kalabalık şehri olan İstanbul’da dünyaya gözlerini açan oyuncu, 1,70 boyunda ve 54 kilodur. Boğa burcu olan Ebru Şahin İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunudur. 

ebru şahin ile ilgili görsel sonucu

2015 senesi itibari ile reklam filmleriyle kamera karşısına çıkan Ebru Şahin,  daha önce Babam adlı sinema filminde Nilüfer karakterini canlandırmıştır. Hemen ardından Fox Tv’de yayınlanmaya devam eden Savaşçı dizisinde Didem’e hayat vermiştir.  Başrollerinde Aslı Enverve Özcan Deniz’in rol aldığı Star Tv’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’de de Burcu Selimer karakterine hayat veren  güzel oyuncu dizide Boranların oğlu Osman ile yaşadığı aşktan dolayı dizinin gündemine oturmuştu.

Yeni sezonda ise Fox Tv ekranlarının fenomen dizilerinden olan Yasak Elma dizisinde Alihan’ın şirketinde çalışmak üzere başvuruda bulunan genç, güzel, çalışkan bir pilot olan Hira karakterini canlandıracak. Söz dizisinde başrolde oynayan Tolga Sarıtaş ile görüntülenen ve ikilin arasında bir şeylerin olduğu dedikoduları ile bir kez daha gündeme gelen başarılı oyuncunun yer aldığı son yapım ise Kan Parası adlı sinema filmi ile adından söz ettirmiştir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal