Yasak Elma Hakan Kim? (Alihan’ın Arkadaşı) Hakanın Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Bu sezonda Alihan’ın arkadaşı Hakan karakterini canlandıran oyuncu değişiyor. Peki Yasak Elma Hakan kimdir, Yasak Elma Hakan’ın gerçek adı ne, kaç yaşında, daha önce hangi dizide oynadı sorularının cevabı yazımızda sizlerle.

08.10.2018-15:21 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-15:17) Yasak Elma Hakan Kim? (Alihan’ın Arkadaşı) Hakanın Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Alihan’ın arkadaşı rolünü oynayan oyuncu dizinin oyuncu kadrosuna veda etti. Yeni sezonda (2018-2019 sezonu) Yasak Elma dizisinde Hakan’ı oynayacak oyuncu hakkında detaylar sizlerle.

Yasak Elma Alihan’ın Arkadaşı Hakan Kim? Yasak Elma Hakan’ın Gerçek Adı Ne?

Alihanın en samimi olduğu arkadaşı hakanı canlandıracak olan oyuncu Ahmet Kayakesen. Peki Ahmet Kayakesen kimdir sorusunun cevabına bakacak olursak; başarılı oyuncu son olarak kadrosunda yer aldığı Kertenkele Yeniden Doğuş dizisiyle fenomen olmuştur. Ocak 1988 doğumlu olan oyuncu, kıyı şehirlerimizden olan İzmir’de dünyaya gelmiştir.

Oyunculuğa olan ilgisi ile önce set görevlisi olarak sektöre adım atan oyuncu daha sonra kamera önünde yer almak üzere eğitim almıştır. Kertenkele Yeniden Doğuş dizisinde canlandırdığı Murat Komiser karakteri ile ekranların sevilen oyuncularından biri haline gelen oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi ise Çılgın Dersane 3 ile olmuştur.

Ä°lgili resim

Bu sinema filminde Ercü karakterine hayat veren oyuncu, iki sezon boyunca Kocamın Ailesi adlı dizide Fatih’i canlandırmıştır. Aşk Yalanı Sever dizisinin ardından yer aldığı Hanım Köylü adlı dizide İsmail’i canlandırmıştır.

2017 yılına geldiğimizde ise Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı’da Burak Üsteğmen karakterine hayat vermiştir. Yine aynı yıl Seni Gidi Seni adlı sinema filminde Bülent’i canlandıran oyuncu İki Yalancı adlı dizide de Alp karakteri ile adından söz ettirmiştir. Son olarak Koca Bulma Sanatı adlı sinema filminde rol alan oyuncu hakkında detayları sizlerle paylaşmaya devam edelim.

Yasak Elma Hakan (Ahmet Kayakesen Boy-Kilo-Sevgili)

Yasak Elma Hakan’ın gerçek adı ne sorunun cevabını sizlerle paylaştıktan sonra oyuncunun dış görünüşü hakkında da detayları sizlerle paylaşalım istedik. Başarılı oyuncu oğlak burcu. Boyu 1,84 cm olan oyuncunun kilosu ise 72 kg dır. Bir süre oyuncu olan Burcu Binici ile adı duyulsa da çift daha sonra ayrılmıştır. 

 

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal