Dr. Şenay Devi, Ziynet Sali ve Dilan Çıtak Hakkında Bombayı Patlattı!

Dr. Şenay Devi, astroloji alanında çalışmalarıyla Türkiye'nin en güvenilir isimleri arasında yerini alıyor. Venüs Geri Hareketi ile birlikte olan Ziynet Sali ve Dilan Çıtak ilişkilerinde ne gibi değişiklikler olacağı hakkında bombayı patlattı.

08.10.2018-15:17 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-15:03) Dr. Şenay Devi, Ziynet Sali ve Dilan Çıtak Hakkında Bombayı Patlattı!

Astroloji alanında çalışmalarıyla Türkiye’nin tek güvenilir ismi olan Dr. Şenay Devi, Venüs Geri Hareketi hakkında bilgiler verdi. Ünlüleri nasıl etkileyeceğine dair haberlerde veren Devi, ünlü şarkıcı Ziynet Sali ve Dilan Çıtak hakkında da açıklamalarda bulundu.

5 Ekim'de Venüs Akrep burcunda geri harekete başlayacağını belirten Devi, bu sürecin 31 Ekim'e kadar aynı burçta geri harekette olacağını söyledi.

'İLİŞKİLER VE ORTAKLIKLARI ETKİLEYECEK'

Dr. Şenay Devi Ziynet Sali'nin nasıl etileneceğini anlattı. Devi, 'Venüs geri hareketi, Boğa burcu Ziynet Sali'yi 31 Ekim'e kadar ilişkiler ve ortaklıklar ile ilgili konularda etkileyecek. Yeni iş birlikleri ve projeler bu dönemde kontrollü bir şekilde ele alınmalı onun tarafından. Aynı fikirde olmak özel hayatta da iş birlikleri ile ilgili konularda da zorlaşabilir.

'ESKİ AŞKLAR GÜNDEME GELEBİLİR'

Eski aşklar yarım kalan bir aşk hikayesi yeniden gündeme gelebilir. Dikkatli kararlar almalı kalbi ile aklı arasında sıkışıp kalmış düşüncesi ile sağlıklı kararlar almakta zorlanacağı enerjiler söz konusu. Karşılıklı şikayet veya suçlama yerine çözüm odaklı olması sağlıklı kararlar almasını destekleyecektir.' dedi.



'NE YAPARSIN YAPSIN DAHA POPÜLER HALE GELECEK'

Şenay Devi, İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak hakkında da açıklamalarda bulundu. Devi, 'Venüs Geri Hareketi Jüpiter'in kızı Yay burcu Dilan Çıtak onu nereye giderse ne yaparsa yapsın daha popüler hale getirecek enerjileri barındırmakta. 31 Ekim'e kadar, Venüs iç dünyayı aynı zamanda gizli ve açık düşmanlıkları temsil eden on ikinci evde etkili olacak. Özel yaşamında karşılıklı suçlamalar yerine ortak noktalarda buluşmaya çalışmak bu transitin enerjisini doğru değerlendirmesini sağlayacaktır.

'BAZI ARKADAŞLIKLARI GÖZDEN GEÇİRECEK'

Venüs, 31 Ekim - 16 Kasım arasında Dilan için arkadaşlıklar evinde etkisini sürdürecek. Arkadaşlıklarını gözden geçirecek ve bazı arkadaşları ile ilişkilerini sona erdirirken bazıları ile daha yakın ilişkiler içinde olacak. Venüs, meşeliği ile ilgili teknolojiden faydalanarak çok daha fazla kitleye ulaşması açısından da bu süreçte destekleyici olacak Dilan'ı' dedi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal