Yasak Elma Kemal Kim? Kemal’in Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma dizisi Kemal kim sorusunun cevabını bulabileceğiniz bu yazımızda ayrıca Yasak Elma Kemal’in gerçek adı ve bilgileri hakkında detaylar sizlerle.

08.10.2018-14:48 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-14:40) Yasak Elma Kemal Kim? Kemal’in Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma dizisi Kemal kim sorusunun cevabını bulabileceğiniz bu yazımızda ayrıca Yasak Elma Kemal’in gerçek adı ve bilgileri hakkında detaylar sizlerle.

Yasak Elma Dizisi Kemal Kim? Yasak Elma Kemal’in Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizilerinden olan Yasak Elma dizisi Kemal bir anda diziye dahil olan karakterlerden. Halit’in Yıldız ile arasını bozmak için çevirmediği dolap, dahil etmediği kişi kalmayan Ender bu defa da farklı bir kozla Halit’in beynini bulandırır.

Yıldızın eski kocasıyım diye pat diye gelen Kemal, herkesin önünde hem Halit’i hem de konukları şok eder. Bu sürpriz ile Halit’in vereceği tepki de şimdiden merak konusu. Gelelim Yasak Elma Kemal’in gerçek adı ve bilgileri hakkında detayları sizlerle paylaşmaya. Yasak Elma dizisi Kemal karakterini canlandıran oyuncu sarp Can Köroğlu. 

MedYapımın yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci, Onur Tuna ve Talat Bulut’un rol aldığı Yasak Elma dizisinde Kemal karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sarp Can Köroğlu 1990,Bolu doğumlu.

28 yaşında olan oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Arkeoloji Bölümünden mezun olsa da bu bölümle ilgili değil de oyunculuk üzerine kendini yetiştirme kararı almıştır.

Ä°lgili resim

Üniversite yıllarında iken oyunculuğa yönelmiş ve eğitim almaya başlamıştır. TRT1’de yayınlanmış olan Elde var Hayat dizisi ile ilk defa ekranlara gelen Köroğlu daha sonra Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Adını Feriha Koydum dizisi ile seyirciyle buluşmuştur.

Bu dizide canlandırdığı Bülent karakteri ilgi odağı haline gelen oyuncu 2014 yılında yıla damga vuran Kurt Seyis ve Şura adlı dizi ile yeniden seyircinin karşısına çıkmıştır. Yasak Elma dizisine 15. bölüm itibariyle katılan oyuncu şimdiden dizinin fenomen karakterlerinden biri haline geldi. Daha önce Paramparça dizisinde Pars karakteriyle de beğeni alan oyuncu Yasak Elma dizisindeki oyunculuğu ile hafızalara kazınmaya aday oyunculardan.

Sarp Can Köroğlu (Yasak Elma Kemal) Yaşı-Boyu-Kilosu

Başarılı oyuncu 1,90 m boyunda olan Köroğlu 28 yaşındadır. Başarılı oyuncunun kilosu ise 85 kg dır. 

 

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal