Yasak Elma Ateş Kim?(Lila’nın Sevgilisi) Nasıl Biri? Lila’dan Ayrılacak Mı?

Yasak Elma dizisi Ateş karakteri diziye bu bölümde damga vurdu. Peki Yasak Elma Ateş kimdir? Yasak Elma Ateş’in gerçek adı ne? Hem oyuncu hem de karakter hakkında merak edilen detaylar yazımızda sizlerle.

08.10.2018-13:02 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-12:50) Yasak Elma Ateş Kim?(Lila’nın Sevgilisi) Nasıl Biri? Lila’dan Ayrılacak Mı?

Yasak Elma dizisi Ateş karakteri diziye bu bölümde damga vurdu. Peki Yasak Elma Ateş kimdir? Yasak Elma Ateş’in gerçek adı ne? Hem oyuncu hem de karakter hakkında merak edilen detaylar yazımızda sizlerle.

Yasak Elma Ateş Kimdir? Nasıl Biri? Yasak Elma Ateş’in Gerçek Adı Ne?

Fox Tv ekranlarının her pazartesi ekranlara gelen dizisi Yasak Elma yeni sezonda oyuncu kadrosuna dahil ettiği karakterlerden biri de Ateş karakteri oldu.

Yasak Elma dizisinde Ateş karakterini yakından tanıyacak olursak; Ateş Lila’dan hoşlanmaktadır. Lila da ona aynı hislerle yakınlaşır. Ortak bir arkadaşları olduğu için tanışan Lila ve Ateş geçtiğimiz bölümde Ateş’in evine gitmiştir. Ateş ve Lila’nın dışında pek çok arkadaşları da olan ikili daha sonra yalnız kalır.

Ateş diğer arkadaşlarıyla beraber uyuşturucu madde kullanır ve maddeyi aldıktan sonra da bir anda farklı bir Ateş olur. Arkadaşları evden gider ama evde Lila vardır. Lila’yı eve kilitleyen Ateş onun yalvarmasına rağmen çıkmasına izin vermez. Maddenin etkisiyle de tuhaf davranışları devam eder. Lila ise bulduğu ilk fırsatta telefonu alır ve Alihan’ı arar.

Alihan verilen adrese alelacele gelir ve Ateş’in evini açtırır. Lila’yı da alıp gider. Lila yol boyunca şikayet etmemesi için yalvarır. Alihan ise Lila’ya seni bu halde evde kilitli tutan birini neden şikayet etmeyelim diye ikna etmeye çabalar.

Lila ise babam duyarsa beni mahveder. Arkadaşlarıma da rezil olurum diyerek Alihan’a yalvarır. Ateş’in gerçek adı da merak edilen bir diğer konu oldu.

Yasak Elma Ateş’in gerçek adı ne sorusu hakkında bilgileri bulduğumuzda sizlere de aktaracağız. Ancak oyuncu ekranların yeni yüzlerinden birisi. Yasak Elma dizisinde Ayşegül Çınar’ın canlandırdığı Halit’in kızı Lila’nın sevgilisi olan Ateş ilerleyen vakitlerde Lila’dan ayrılacak mı konusunda da şu an için net bilgi bulunmuyor. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal