Yıllar Sonra Alev Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Yıllar Sonra dizisi Alev Kim diye merak edenler için Yıllar Sonra dizisi Alev’in gerçek adı ne, kaç yaşında başlığı altında bilgileri sizlerle buluşturduk. İşte detaylar.

08.10.2018-12:48 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-12:44) Yıllar Sonra Alev Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Yıllar Sonra dizisi Alev Kim diye merak edenler için Yıllar Sonra dizisi Alev’in gerçek adı ne, kaç yaşında başlığı altında bilgileri sizlerle buluşturduk. İşte detaylar.

YILLAR SONRA DİZİSİ ALEVİN GERÇEK ADI NE?KAÇ YAŞINDA? 

Alev’in gerçek adı Birce Akalay. Haziran 1984 tarihinde kültür başkentimiz olan İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde Tiyatro bölümünde eğitim alan oyuncu Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Güzelliği ile de dikkat çekici olan oyuncu 2004 yılında ülkemizde düzenlenen Güzellik Yarışmasında üçüncülüğü elde etmiş ve ardından ülkemizi Avrupa’da düzenlenen Güzellik Yarışmasında temsil etmiştir. Bu yarışmada da yarı finale kadar çıkmayı başarmıştır. Tescilli güzel Akalay, TV8 ve Star Tv’de spor spikerliği yapmış olmanın dışında Şampiyonlar Ligi Özel programının da sunuculuğunu yapmıştır. Ayrıca 8. Etap adlı programı da sunmuş olan oyuncu 2007 yılında Kader adlı dizide başrolde yer almıştır. Yine aynı yıl Senin Uğruna adlı dizide başrolde yer alan oyuncu, 2008 senesinde Asi adlı dizide rol almıştır

birce akalay ile ilgili görsel sonucu

Son Ders filmiyle sinema sektörüne adım atan oyuncu 2009 yılında Nefes adlı sinema filminin oyuncu kadrosunda yer almıştır. Alayına İsyan adlı dizde başrolde yer alan oyuncu bu dizide Sevtap karakterini canlandırmıştır. Sizi Seviyorum adlı yapımda da başrolde yer alan oyuncu Kış Masalı dizisinde Zişan’ı canlandırmıştır. 2010 senesinde çekimleri Ürgüp’te gerçekleştirilmiş olan Yer Gök Aşk dizisinde başrolde yer almıştır. Bu dizide Havva karakterine hayat veren oyuncu dizide başrol arkadaşı olan Murat Ünalmış ile dünya evine girmiştir. Ancak çift daha sonra ayrılma kararı almıştır. 2013 senesinde Atv ekranlarının sevilen dizisi Ben Onu Çok Sevdim adlı dizide bir operacı olan Ayhan Aydan’a hayat veren Akalay, Böyle Bitmesin dizisinde konuk oyuncu olmuştur.

BİRCE AKALAY KİMDİR?

Birce akalay deyince ilk akla gelen dizilerden biri kuşkusuz Küçük Ağa dizisi. Oyuncu bu dizide doktor bir anne olan Sinem’e hayat vermiştir. Bu dizi başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile evlenmiş ancak çift 2017 yılında ayrılma kararı almıştır. Evli ve Öfkeli adlı dizide rol alan oyuncu daha sonra Star Tv ekranlarının gençlik dizilerinden olan Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizide Hayat öğretmene hayat vermiştir. Son olarak Kanal D ekranlarının  geçen sezonda en çok beğeni toplayan dizilerinden olan siyah Beyaz Aşk adlı dizide Aslı karakterine hayat vermiştir.Güzel oyuncu 56 kg ağırlığında ve 1,73 cm boyunda.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal