Yıllar Sonra Zeynep Kimdir? (Alev’in Kızı) Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında? Nereli?

Peki Yıllar Sonra Zeynep kim? Yıllar Sonra Zeynep’in gerçek adı ne? Kaç yaşında? Nereli? Tüm bu sorularınızın cevapları yazımızın devamında siz değerli takipçilerimizle.

08.10.2018-12:17 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-12:11) Yıllar Sonra Zeynep Kimdir? (Alev’in Kızı) Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında? Nereli?

Peki Yıllar Sonra Zeynep kim? Yıllar Sonra Zeynep’in gerçek adı ne? Kaç yaşında? Nereli? Tüm bu sorularınızın cevapları yazımızın devamında siz değerli takipçilerimizle.

YILLAR SONRA ZEYNEP KİM?NASIL BİRİ?

Süreç Film imzalı bir yapım olan Yıllar Sonra yeni sezonda Atv ekranlarında sizlerle olacak. Yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturduğu dizisinin senaryosunu kalem alan isim Esin Gök. Birce Akalay, Cansel Elçin, Özlem Yılmaz gibi oldukça popüler oyuncuların kadrosunda bulunduğu Yıllar Sonra dizisinde Zeynep, Birce Akalay’ın canlandırdığıAlev’in kızıdır.

Alev yıllar evvel gençken sevip aşık olduğu adamla bir yuva kurmak ister. Geçirdiği bir gecenin sonunda ailesi Alev’e sırtını döner ve evlatlıktan reddeder. Alev zor günler geçirir. Bir de dünyalar güzeli bir kızı dünyaya gelir: Zeynep.

Gülüşüyle dünyaları aydınlatan, güzelliğiyle kelebekleri kıskandıran Zeynep dünyadan ve annesinin hikayesinden bihaberdir. Annesi Alevdir Zeynep’in ancak ona annelik eden kişi Özlem Yılmaz’ın canlandıracağı Alev’in kız kardeşi olan Damla olacaktır. Ve Zeynep büyüyüp bir genç kız olduğunda ona aşık olacak olan kişi Mert adında bir delikanlı olacaktır. Zeynep’in küçüklüğünü canlandıracak olan çocuk oyuncu Adını Sen Koy dizisinden tanıdığımız Nisa Sofia Aksongur. Peki Nisa Sofia Aksongur kim? Kaç yaşında?  Hangi yapımlarda rol aldı? Tüm bu soruların cevapları yazımızın devamında sizlerle.

YILLAR SONRA ZEYNEP'İN GERÇEK ADI NE? KAÇ YAŞINDA?

nisa sofiya aksongur ile ilgili görsel sonucu

Atv ekranlarının yeni dizisi Yıllar Sonra dizisinde Zeynep’e hayat veren oyuncu Nisa Sofia Aksongur. Son olarak Star Tv’nin günlük dizisi Adını Sen Koy’da Asya karakterine hayat veren oyuncu 2011 doğumludur. 7 yaşında olan yetenekli oyuncu pek çok reklam filminde rol almıştır. (Elele, Pera Pie Katalog Çekim, Defacto, Fiat, Samsung, Alize, Vicco)

Koç burcu olan oyuncu, sinema filmlerinde de rol almıştır. Lojman adlı sinema filminde oynamış olan Nisa Sofia Aksongur, Nuh Tepesi adlı sinema filminde de rol almıştır. Daha önce rol aldığı dizilere bakacak olursak; Bağdat Fatihi IV. Murat, Muhteşem Yüzyıl Kösem.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal