Yıllar Sonra Damla Kimdir? (Alev’in Kardeşi) Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Yıllar Sonra Damla kim sorusunu merak edenler için hazırladığımız bu yazımızda Yıllar Sonra Damla’nın gerçek adı ne, daha önce hangi dizilerde rol aldı gibi soruların cevapları yazımızda sizlerle.

08.10.2018-11:59 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-11:51) Yıllar Sonra Damla Kimdir? (Alev’in Kardeşi) Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Yıllar Sonra Damla kim sorusunu merak edenler için hazırladığımız bu yazımızda Yıllar Sonra Damla’nın gerçek adı ne, daha önce hangi dizilerde rol aldı gibi soruların cevapları yazımızda sizlerle.

YILLAR SONRA DAMLA KİM? NASIL BİRİ?

Yeni sezonda ekranların vazgeçilmezlerinden biri olmaya aday olan dizilerden olan Yıllar Sonra dizisinde Alev’in hayat hikayesi anlatılıyor. “Bazı günahların cezasını masumlar çeker ve bazı günahların kefareti bir ömür sürer.” sloganıyla ekranlara tat katacak olan dizide Alev genç bir kızken aşık olduğu adamla geçirdiği bir gece sonrasında ailesi tarafından reddedilir.

Alev’e sırtını dönen ailesine inat hayatında ona destek olacak tek kişi vardır kardeşi Damla. İyilik dolu bir kalbe sahip olan Damla, hep Alev’in yanında durur ve ona elinden gelen desteği sağlar. Hatta Alev’in kızı olan Zeynep’in hayattaki en iyi dostu olan Damla ona manevi annelik de eder. Peki Yıllar Sonra Damla’nın gerçek adı ne, kaç yaşında, daha önce hangi dizide rol aldı soruların cevapları yazımızın devamında siz değerli takipçilerimizle.

YILLAR SONRA DAMLA'NIN GERÇEK ADI NE? NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

Ä°lgili resim

Alev’in kardeşi Damla’nın gerçek adı Özlem Yılmaz. Alev’in kızı Zeynep’e annelik yapan Damla karakterine hayat veren güzel oyuncu 1986, Bakırköy/İstanbul doğumludur. Aslen Rizeli olan oyuncu İstanbul’un meşhur okullarından olan Kültür Koleji’nden mezun olmuştur.

Ataköy Cumhuriyet Lisesi ile lise eğitimini tamamlayan Yılmaz, oyunculuk üzerine eğitim almak için Müşfik Kenter ile görüşmüş ve ondan ders alma imkanı elde etmiştir.

Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan oyuncunun yer aldığı ilk yapım Karagümrük Yanıyor adlı dizi olmuştur. Unutulmaz adlı dizide canlandırdığı Eda karakteri ile hafızalara yer eden oyuncu, Karaoğlan adlı sinema filminin oyuncu kadrosunda yer almıştır.

Kaçak adlı dizinin ardından Atv’de yayınlanan Kara Ekmek adlı dizide başrolde oynamıştır. Bu dizide Asiye karakterine hayat veren oyuncu 2013 senesinde evlendiği Ahmet Ayar ile yollarının 2015 yılında ayırmıştır. Güzel oyuncunun boyu 1,72 cm, kilosu ise 59 kg dır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal