Yalçın Menteş Yoğun Bakıma Kaldırıldı! Yalçın Menteşe Kimdir?

Tatlı Kaçıklar dizisiyle bir döneme Mehmet Ali Erbil'le birlikte damgasını vuran Yalçın Menteş, yoğun bakıma kaldırıldı.

29.01.2019-16:42 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-08:40) Yalçın Menteş Yoğun Bakıma Kaldırıldı! Yalçın Menteşe Kimdir?

Tatlı Kaçıklar dizisiyle bir döneme Mehmet Ali Erbil'le birlikte damgasını vuran Yalçın Menteş, yoğun bakıma kaldırıldı.

Bir döneme damgasını vurmuş olan Tatlı Kaçıklar dizisinde Mehmet Ali Erbil'le başrolleri paylaşan Yalçın Menteş, 2013 yılında alkol nedeniyle kangren olan ayağını kestirdi.

Bacağını kaybeden Menteş, sağlık sorunları yüzünden zor günler geçiriyor.

Ünlü oyuncu Yalçın Menteş, yoğun bakıma kaldırıldı. Meteşe'nin yaşan mücadelesi verdiği öğrenildi.

YALÇIN MENTEŞ KİMDİR?

1 Nisan 1960 yılında İzmir'de dünyaya gelen Yalçın Menteş, ilk, orta ve lise eğitimi İzmir'de tamamladı.

Oyunculuğa ilk olarak 1977 yılında Darılmaca Yok oyunuyla başlayan Menteş, 1999 yılında Çarli dizisinde rol aldı. Menteş, Mehmet Ali Erbil'le başrollerini paylaştığı Tatlı Kaçıklar dizisi ile dikkat çekmiştir.

YALÇIN MENTEŞ'NİN DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Yalçın Menteş2Nin doktoru, 'Yalçın Menteş dün bir başka sağlık kuruluşundan bizim hastaneye acilen getirildi. Diyabetik olan ve akciğer kanseri yönünden uzun süredir tedavi gören hastada pnömonik infiltrasyon ilavesiyle solunum güçlüğü oluşmuş ve bu nedenle entübe edilmiştir. Hastanemize getirildiği andan itibaren entübasyon suni solunum cihazlarıyla tedavimize devam ediyoruz. Şu anda solunum yeterli olmadığı için cihaza bağlı uyutuyoruz. Genel olarak kalp yönünden problem yok, gayet iyi. Tansiyonu tutarlı. Kan gazları solunum cihazıyla dengeli tutuluyor. Gerekli antibiyotikleri vererek takip ediyoruz. Saat saat gerekli kontrolleri yaparak takibini yapacağız. Bugünkü durum böyledir' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal