Ufak Tefek Cinayetler'in Son Bölümü Olan 24. Bölümde Neler Yaşandı?

Ufak Tefek Cinayetler yayınlanan 24. bölümüyle büyük merak uyandırdı. Oldukça heyecanlı bir bölümü geride bırakılan dizinin en heyecanlı sahnesi Merve'nin her şeyi anlaması ve harekete geçmesi. Dizisinin 24. bölümüne dair merak edilenler haberimizde...

11.04.2018-11:57 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-11:44) Ufak Tefek Cinayetler'in Son Bölümü Olan 24. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV'nin en entrikalı dizisi Ufak Tefek Cinayetler 24. bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Ufak Tefek Cinayetler'in merakla beklenen 25. bölüm fragmanından önce 25. bölüm ilk sahne yayınlandı. 

Heyecanın dolu dizgin devam ettiği dizinin yayınlanan 24. son bölümde Merve, Serhan'ın hayatındaki kadının Oya olduğunu anlar ve harekete geçer. 



Merve yaptığı planla şüphelerinde haklı olduğunu anlar ve  asıl savaş şimdi başlayacaktır. Oya hiç beklenmedik bir işbirliği kurar ve Merve'den itikam almayı planlar. Fakat olaylar Oya'nın beklediği gibi olmaz, Edip planlarını bozar. 

Edip artık tarafnı seçmek zorunda? Peki Edip hangi tarafı seçecek? Hepsi ve daha fazlası Ufak Tefek Cinayetler 25. yeni bölümünde cevabını bulacak.

Ufak Tefek Cinayetler 25. yeni bölümü ile 17 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal