Taner Olgun Neden Öldü?

Türk Halk Müziği sanatçısı olan Taner Olgun hayatını kaybetti. 44 yaşında yaşamını yitiren Taner Olgun neden öldü? detaylar haberimizde...

09.09.2020-11:59 - (Son Güncelleme: 09.09.2020-11:58) Taner Olgun Neden Öldü?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle vaka sayılarında artış yaşanırken hastalıktan hayatını kaybedenlerin sayısı da giderek artmaya başladı. Koronavirüs nedeniyle bir kötü haber de Taner Olgun'dan geldi.

TANER OLGUN KORONAVİRÜS NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Bir süre önce koronavirüse yakalanan Türk Halk Müziği sanatçısı Taner Olgun'dan acı haber geldi. 44 yaşındaki Türk Halk Müziği sanatçısı Taner Olgun hayatını kaybetti.

KORONAVİRÜSE YAKALANAN ÜNLÜLER

Çin'den dünyaya yayılan koronavirüse birçok kişi yakalanırken ünlüler dünyası da salgınla çalkalandı. İşte koronavirüse yakalanan ünlüler; Alina Boz, Kubilay Aka, Rüştü Reçber, Turhan Kaya, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, Prens Charles, Fatih Terim, Game of Thrones dizisinde Ellaria Sand karakterini canlandıran Indira Varma, Zülfü Livaneli, La Casa De Papel dizisinde müfettiş Raquel karakterini canlandıran Itziar Ituno, AB Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier, NBA yıldızı Kevin Durant, Idris Elba, Ünlü Aktör Tom Hanks ve eşi Rita Wilson.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal