Talat Bulut İfadeye Çağrıldı!

Geçtiğimiz günlerde dizi setinde kostüm asistanlığı yapan 19 yaşındaki Özge Ş.'ye tacizde bulunan Talat Bulut ifade için çağrıldı.

12.06.2018-14:47 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-14:33) Talat Bulut İfadeye Çağrıldı!

fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde başrol oyuncusu olan Talat Bulut için geçtiğimiz günlerde 19 yaşındaki Özge Ş.'yi taciz ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Canlı yayınlara katılan Talat Bulut kendisi ile ilgili ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi. Ancak Hande Ataizi gibi bir çok ünlü isim kendilerini de taciz ettiğini açıkladı.

Özge Ş.'nin avukatı Sibel Önder medyaya yansıyan iddilara ve yürütülen soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sibel Önder'in yaptığı açıklama ise şöyle;

'Söz konusu eylem bilindiği gibi bir taciz eylemidir. Günümüzde bir çok kadın cinsel istismara uğramaktadır ve hepsi de sessiz kalmaktadır.

Müvekkilim 19 yaşında olup popülarite peşinde değildir. Bir kadının kendi ruhuna, kendi bedenine sahip çıkışıdır. Müvekkilimin bu durumu şikayet etmesi popülarite peşinde koştuğunu göstermez.

Müvekkilimin maddi durumunun olmayışı, ekmeğinin peşinde koşuyor oluşu, karşı tarafın belli bir üne, şöhrete, belli bir mali güce sahip olması demek, müvekkilimi karalayacağı anlamına da gelmemektedir.

Talat Bulut hakkında yapmış olduğumuz suç duyurusu yargıya intikal etmiş olup, soruşturma devam etmektedir. Şüphelinin ifadesi alınmak üzere kendisine tebligat gönderilmiştir.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal