Sylvester Stallone'un Seslendirdiği 40 Years Of Rocky: The Birth Of A Classic İsimli Belgesel Çıkıyor

Sinema dünyasının yapı taşlarından biri olan Rocky serisinin perde arkasının anlatılacak olan belgeseli 9 Haziran'da Apple TV ve Amazon üzerinden yayınlanacak.

05.06.2020-16:31 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-16:41) Sylvester Stallone'un Seslendirdiği 40 Years Of Rocky: The Birth Of A Classic İsimli Belgesel Çıkıyor

Rocky serisinin perde arkasını anlatacak hem de Sylvester Stallone’un bizzat seslendirdiği 40 Years Of Rocky: The Birth Of A Classic isimli belgesel 9 Haziran’da hayranlarının karşısına çıkacak.

40 Years Of Rocky: The Birth Of A Classic isimli belgeselin yönetmenliğini ve yapımcılığını Derek Wayne Johnson’ın üstleniyor. Belgeselde, 40. yılını kutlayan filmin çekim sürecini ve kamera arkasında yaşananları ayrıntılarıyla anlatılıyor. Filmde serinin bütün kısımlarından sahneler yer alacak. Belgeselin en önemli kısmı Rocky karakterine hayat veren Sylvester Stallone’un bizzat belgeseli seslendiriyor olması. Sylvester Stallone’un seslendirdiği "40 Years Of Rocky: The Birth Of A Classic" belgeseli, 9 Haziran’da Apple TV ve Amazon üzerinden yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal