Survivor 2019 Türkiye Yunanistan Elenen İsim Hakan Kanık Oldu

Survivor'da iki dokunulmazlığı da kaybeden Türk takımı eleme potasına Atakan, Hakan ve Bora olmak üzere üç isim çıkardı. Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasından elenen isim Hakan Kanık oldu.

20.03.2019-12:19 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-12:15)  Survivor 2019 Türkiye Yunanistan Elenen İsim Hakan Kanık Oldu

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'da Türk takımı iki dokunulmazlığı da kaybederek aralarından birinin elenmesi için aralarında oylama yaptı.

Yapılan oylama takım arkadaşları tarafından ortak olarak yazılan isim Atakan oldu. Yusuf bireysel dokunulmazlığı kazandıktan sonra Bora'nın adını verirken Büşra da Hakan'ın adını vererek eleme potasına çıkacak 3 isim belirlenmişti.

HAKAN KANIK SURVİVOR 2019'DAN ELENDİ

Üç isim için SMS oylaması yapıldı ve bunun sonucunda adaya bir isim veda etti. Halk oylamasından en az oyu alan Hakan Kanık, Survivor 2019'dan elendi.

'BÜŞRA'YA İKİ ÇİFT LAFIM VAR'

Hakan, elendiğini öğrendikten sonra açıklamalarda bulundu. Kanık, 'Kanıtlamam gereken çok şey var demiştim. Ama gerçekten çok erken bir veda oldu. Burada birçok şey öğrendim. Büşra'ya iki çift lafım var; Benim gitmeyeceğimi söyleyerek adımı verdiğini söylemişti. Ben gittim. Büşra'yı vicdanıyla baş başa bırakıyorum.' dedi ve adadan ayrılmak üzere arkadaşlarıyla vedalaştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal