Sıla ve Ahmet Kural'ın Avukatları Duruşmada Tartışma Yaşadı

Ünlü şarkıcı Sıla ve eski sevgilisi Ahmet Kural, bugün hakim karşısına çıktı. İkilinin avukatları duruşma esnasında sözlü tartışma yaşadı.

07.03.2019-12:16 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-13:59) Sıla ve Ahmet Kural'ın Avukatları Duruşmada Tartışma Yaşadı

Ünlü şarkıcı Sıla ve eski sevgilisi Ahmet Kural, bugün hakim karşısına çıktı. İkilinin avukatları duruşma esnasında sözlü tartışma yaşadı.

Ünlü şarkıcı Sıla, Ekim ayında oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'ın kendisini darp ettiği iddiası ile savcılığa başvurmuş ve dava süreci başlamıştı.

Yılında davası olarak adlandırılan Sıla ve eski sevgilisi Ahmet Kural bugün hakim karşısına çıktı ve ifadelerini verdi. Sıla'nın ifadesinde söz ettiği 'Ahmet böbreklerime vurdu' iddiasının ardından Kural'ın avukatı ve Sıla'nın avukatı arasında tartışma yaşadı.

'RAPOR VAR MI?'

Sıla'nın ifadesinden sonra Ahmet Kural'ın avukatı ünlü şarkıcıya 'Daha önceki savcılık ifadenizde böbreklerinize vurma kısmını söylemediniz. Bu celsede söylüyorsunuz. Üstelik asistanınız, olayın ertesi günü idrarınızdan kan geldiğini söyledi. Böbreğe vurulması ile idrardan kan gelmesine bağlıyorsunuz. Peki, rapor var mı?' sorusunu sordu.

'RAPORU DOSYAYA SUNDUNUZ MU?'

Sıla, avukattan gelen soruya 'Var... Dosyalarda bunlar mevcut değil' yanıtını verince Kural'ın avuaktı 'Böbreklerinizi kontrol ettiniz mi? Raporu dosyaya sundunuz mu? Dosyada olmayan bir şey ve regl dönemiz aynı döneme gelmesi söz konusu olabilir mi?' dedi.

AHMET KURAL VE SILA'NIN AVUKATLARI BİRBİRNE GİRDİ

Sıla'nın avukatı Rezzan Epzödemir, Kural'ın avukatına sözlü sataşmada bulunarak tartışma yaşandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal