Şevval Sam Neden Hastaneye Kaldırıldı? Influeanza Nedir, Belirtileri, Tedavisi Nedir?

Yasak Elma dizisinde rol alan, sosyal medya hesabından hastane odasından fotoğraf paylaşan Şevval Sam, takipçilerini korkuttu. Şevval Sam neden hastaneye kaldırıldı? Influeanza nedir, belirtileri, tedavisi nedir? Şevval Sam'ın hastalığı Influenza belirtileri ve tedavisi nedir?

08.12.2018-12:21 - (Son Güncelleme: 08.12.2018-14:58)

Yasak Elma dizisinin Ender'i Şevval Sam hastanelik oldu. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile takipçilerini korkuttu. Halsizlik ve yüksek ateş şikayeti ile hastaneye kaldırılan oyuncuya, Influeanza teşhisi konuldu.

Ünlü oyuncunun menajeri Harun Belenkoğlu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Belenkoğlu, 'Perşembe gecesi hastanelik oldu. Halsiz ve ateşi vardı. Influeanza A seviyesinde olduğu söylendi. 'En geç pazartesi taburcu olacak' dedi doktoru. Ekip sağ olsun çekimleri düzenledi. İyileşmesini bekliyoruz' açıklamasında bulundu.

Peki, Influeanza nedir, belirtileri, tedavisi nedir? Şevval Sam'ın hastalığı Influenza belirtileri ve tedavisi nedir? detaylar haberimizde...

INFLUEANZA NEDİR, BELİRTİLERİ, TEDAVİSİ NEDİR?

İnfluenza, başlıca burun, boğaz, bronşlar ve bazen akciğerleri etkileyen, hafif veya ağır bir seyir gösterebilen, bulaşıcı viral bir hastalıktır. A, B, C olmak üzere 3 tip influenza virüsü vardır.

Belirtileri

Yüksek ateş, öksürük, baş ağrısı, kas ve eklem ağrıları, boğaz ağrısı, burun akıntısı veya burun tıkanıklığı, ciddi halsizlik, yorgunluk, titreme, bazen ishal ve kusma

Tanı ve Tedavi

Kesin laboratuvar testleriyle konur. Tedavide bazı ülkelerde antiviral ilaçlar kullanılarak ölümleri azaltabilir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal