İrlandalı Modelden Nefes Kesen Bikinili Pozlar! Serdar Ortaç Çok Kıskanacak

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın eski eşi manken Chloe Loughnan İstanbul’a gelip tozu dumana kattı. Ünlü model otel odasında öyle fotoğraflar paylaştı ki kusursuz fiziğine binlerce yorum yağdı.

26.08.2019-09:56 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-09:47) İrlandalı Modelden Nefes Kesen Bikinili Pozlar! Serdar Ortaç Çok Kıskanacak

Konserlerinde şarkılarıyla hayranlarını coşturan, sosyal medyadaki söylemleriyle takipçilerini güldüren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın eski aşkı İstanbul’a geldi. Ortaç’ın boşanmakta güçlük çektiği ünlü model Chloe Loughnan İstanbul’ geldi. İstanbul gecelerinin tozunu dumanına katan ünlü manken otel odasından bikinili fotoğraflar paylaştı. Kusursuz denecek fiziğe sahip olan Loughnan’ın bikinili pozlarına yorum ve beğeni yağdı. İşte ünlü modelin herkesin ağzını açık bırakan o fotoğrafları…

CHLOE LOUGHNAN’IN OTEL ODASI POZLARI

Şarkıcı Serdar Ortaç’ın eski eşi İrlandalı güzel Chloe Loughnan bir süredir İstanbul semalarında geziyordu. Ünlü model kaldığı otel odasından öyle fotoğraflar paylaştı ki takipçilerinin dudağı uçukladı. Otelin hamamında ayna karşısına geçip tutuncu bikinisiyle poz veren Loughnan, fotoğrafının açıklamasına portakal emojisi koydu. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. 178 bin takipçili Instagram hesabına sahip olan Loughnan’ın bikinili pozlarına binlerce yorum ve beğeni yağdı. 

chloe

LOUGHNAN İŞ İÇİN İSTANBUL’A GELDİ

Bir süredir nafaka sebebiyle eski eşi şarkıcı Serdar Ortaç ile arası bozuk olan ünlü model Chloe Loughnan iş birliği için İstanbul’a geldi. Geçtiğimiz gün Zorlu alışveriş merkezinde yakalanan modele basın mensupları ne için geldiğini sorduğunda model Loughnan; “Bir toplantımız vardı. Dün geldim İstanbul'a, yarın tekrar geri dönüyorum. Yakın zamanda projenin detaylarını ve güzel sürprizlerimizi sizinle paylaşacağız” diye yeni projeleri olacağının haberini uçurmuştu. 

ÜNLÜ MODEL İLE SERDAR ORTAÇ ARASINDA NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz yıllarda ünlü model ile şarkıcı Serdar Ortaç evliliklerini sonlandırma kararı almıştı. Bu kararın ardından tek celsede boşanan çiftten Serdar Ortaç’ın üzgün halleri kameralara yansımıştı. Anlaşmalı olarak boşanan çiftten Ortaç’ın ise 1 milyon TL tazminatı 24 ay taksitle ödemeyi kabul ettiği haberleri magazin gündeminde çok konuşulmuştu. Borçları nedeniyle eski eşi Chloe Loughnan’a nafakasını ödeyemeyen Serdar Ortaç için ise ünlü manken dava açmıştı. Bunun üzerine ortalık alevlenince Ortaç; “Şeytan görsün yüzünü! Ondan çocuk sahibi olmadığım için kısmetliymişim” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Serdar Ortaç’ın eski eşinden ne kadar çocuk istediğini bilen takipçileri ise bu açıklama karşısında şok olmuştu. Şarkıcının açıklamalarından sonra sessizliğini koruyan ünlü model sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından duygularını dile getirmişti. İrlandalı model, "Sabırlı olmaya gayret ettim. İnsanlar benim hakkımda yalan söylerken, sessiz ve saygılı kaldım. Ama unutmayın, her hikayenin iki yüzü vardır ve benim tarafımı bilseydiniz, yazdığınız nefret dolu yorumlardan utanırdınız. Allah her şeyi görür" mesajını paylaşmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal