Selin Ciğerci'nin İfşa Ettiği Kadın Konuştu

Şarkıcı ve fenomen Selin Ciğerci, nişanlısı Gökhan Çıra ile gittikleri mekanda sürekli sevgilisine mesaj attığını iddia ettiği kadının üzerine yürüdü. Olayın ardından Ö.P. adlı kadın, çektiği videoyu sosyal medya hesabında yayımladı.

25.09.2019-10:30 - (Son Güncelleme: 25.09.2019-11:24)

Selin Ciğerci, nişanlısı Gökhan Çıra'ya mesaj atan kadını ifşa etti. Ciğerci'nin bağırıp çağırdığı kadın, yaşanan olay sonrası bir video yayımladı.

Cinsiyet değiştirme operasyonuyla gündeme gelen ve şimdilerde şarkıcılık yapan Selin Ciğerci, geçtiğimiz akşam futbolcu nişanlısı Gökhan Çıra ile gittiği mekanda olay yarattı. Ciğerci, aynı mekandaki bir kadının sürekli nişanlısına mesaj attığını iddia ederek bağırıp çağırdı. Ö.P. adlı kadının masasına giden şarkıcı, "Evli barklı adamlara mesaj atıyorsun. Sen rezil bir kadınsın. Ben senden daha kadınım. Terbiyesiz" şeklinde konuştu. Mekan görevlileri olaya müdahale ederken E.U adlı bir müşterinin o anları kamerayla kaydetti.

'ÜZERİME YÜRÜDÜ, ŞOVUNU YAPTI'

Ciğerci'nin nişanlısı Çıra'ya mesaj attığını iddia ettiği Ö.P ise olayın ardından şunları söyledi: Selin Hanım'ın açıklamasını şimdi dinleme fırsatım oldu. Dediği olay doğru. Yalnız rezillik falan çıkarmadım diyor ya, bütün mekan şahit. Orada üzerime yürüdü, şovunu yaptı ve bana hakaret etti. Hatta materyali yerden topladılar paramparça olmuş kafama atacaktı. Zor tuttular. Aynı rezilliği düğünde de yaptı ve benim boğazıma sarıldı. Bundan sonra ben ona insanca gel konuşalım, yanlış anlıyorsun, böyle bir durum yok' dedim. Evet onlar ayrıyken ben yazdım 'İyi yapmışsın hoş çocuksun yazık ediyorsun kendine' dedim. Ben burada 'Sana aşığım Gökhan senin için ölüyorum, bitiyorum' diye bir cümlem yok. Sevgilisi gelip bir mekanda bana selam veriyor ve saatlerce bana bakıyor. Tanımadığı birine neden gelip selam veriyor ya da Selin'i bu kadar severken neden başka kızları kesiyor? Ben oralı bile olmadım.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal