Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Düğün Tarihi Belli Oldu

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve nişanlısı Gökhan Çıra'nın düğün tarihi belli oldu. Ünlü çift 28 Ekim'de nikah masasına oturmak için gün sayıyor.

04.05.2019-17:13 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-17:14)

Sosyal medyada yaptığı her paylaşımla olay olan ve adından söz ettiren Selin Ciğerci, nişanlısı Gökhan Çıra ile geçtiğimiz günlerde kısa bir ayrılık yaşadı. Gökhan Çıra'nın hastalanması üzerine ünlü çift ilişkilerine bir şans daha vermeye karar verdi.

Selin Ciğerci son olarak sosyal medyada Berfin isimli bir genç kızın eski erkek arkadaşı tarafından asit atılan yüzü için başlattığı kampanya ile gündeme gelmişti.

'28 EKİM'DE EVLENİYORUZ'

Selin Ciğerci'nin merak edilen düğün tarihi de belli oldu. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti 28 Ekim'de dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Ciğerci, 'Düğün tarihimiz belli oldu. 28 Ekim'de evleniyoruz. Düğün yeri de belli oldu. Birçok gelinlik firmasından teklifler var. Bir firmayla anlaşacağız. Buradan gelecek parayı yardım amaçlı kullanmak istiyorum' dedi.

DEMET AKALIN SELİN CİĞERCİ'NİN NİKAH ŞAHİDİ OLACAK

Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Demet Akalın'ı göstererek 'Tanıştırayım nikah şahidim' demişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal