Şarkıcı Fulin'den Olay İddia: Aleyna Tilki Klibimin Aynısını Çekti

Ünlü şarkıcı Fulin, kendisini Aleyna Tilki'yi benzetenlere katıldığı programda ateş püskürdü. Fulin, Aleyna Tilki için, 'Benim klibimin aynısını çekti' diyerek bomba bir iddia ortaya attı.

26.10.2018-12:54 - (Son Güncelleme: 26.10.2018-12:48)

Ünlü şarkıcı fulin, 2. Sayfa programına konuk oldu ve bomba açıklamalarda bulundu. Kendisini Aleyna Tilki'ye benzeten bir izleyicini 'Konuğunuzu Aleyna Tilki'ye zannettim' benzettim sözlerine ateş püskürdü.

'ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR'

Aleyna Tilki'nin adını duyduktan sonra öfkelenen Fulin, 'Bunların yüzde 90 bilinçli bir algı operasyonu yaratmak için. Bu başından beri böyle. Bu vatandaş gerçek biri olabilir ama ben bir klip falan çıkardığım zaman örgütlenerek sahte hesaplardan bana saldırıyorlar.' dedi.

'ALEYNA KLİBİMİN AYNISINI ÇEKTİ'

Fulin, kendisine yönelik 'Aleyna Tilki'yi taklit ediyor' sözlerine tepki göstererek, '2015 yılında çekmiş olduğum Keyf-i Halik klibinin izlediğiniz zaman benzettiğiniz vatandaşın kliplerini açın. Kim önce yapmış kim sonra yapmış, kim kime benzemiş görürsünüz. Bu konuya artık kapatıyorum.



'KOSTÜM ALDIĞIM YERLERDEN KOSTÜM ALMIŞ'

Onun 'Sen Olsan Bari' klibi benim 2015 yılında çıkardığım klibin aynısı. Artık yeter gerçekten yeter bu kadar olmaz. Benim kostüm aldığım yerlerden kostüm almış. Onunla aynı kişilerle çalışıyoruz zaten.' dedi.

'EMRAH'IN SAYESİNDE BAŞARDI'

Eski sevgilisi Emrah Karaduman hakkında da konuşan Fulin, Aleyna'nın başarısını ona bağladı ve '3 yıldır karşılaşmıyorum, Allah çıkarmasın karşıma.Artık kırgın değilim herkes kendi hayatını yaşıyor. Belki görsem gözüm dolar ama bu kısa sürer' dedi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal