Özge Borak'a İş Adamından Ahlaksız Teklif

Güzel oyuncu Özge Borak, sosyal medya hesabından kendisine yapılan ahlaksız teklifi ifşa etti. Borak, Azeri bir iş adamının "Benimle bir gece geçir 1 milyon dolar hemen yatırayım" mesajını takipçileri ile paylaştı.

05.06.2018-16:04 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-15:39) Özge Borak'a İş Adamından Ahlaksız Teklif

Oyuncu Özge Borak, sosyal medya hesabından bir iş insanının kendisine yaptığı ahlaksız teklifi takipçileriyle paylaştı.

Bir süre komedyen Ata Demirer’le evli olan Özge Borak, renkli kişiliği ve esprili paylaşımlarıyla biliniyor.

Fakat bu defa paylaşımında mesele başkaydı. Özge Borak, Instagram hesabından kendisine ahlaksız teklif yapan bir iş adamının mesajını paylaştı.

Özge Borak, "Azeri iş adamıyım. Moskova'da yaşıyorum. Bir gece seninle 1 milyon dolar. Hesabını söyle. Paranı hemen vereyim" biçimindeki mesajı yayınladı.

'PİS , HADSİZ'

36 yaşındaki güzel oyuncu, ahlaksız teklif sonrası Instagram'ın hikaye kısmından yayınladığı paylaşımda, "Çok fazla takipçi mesajı paylaşmam çoğu zaman. Ya çok komikse ya ilginçse yayınlarım.

Kadın, erkek fark yapmaz, herkese olmasa da kimilerine yanıt vermeye uğraşıyorum, bilen bilir. Ayrıca sevgi mesajları da çok fazla, sağolun. Bence çoğu dozunda ve saygısızlık yok.

Ancak bu hadsizliğe artık ne desem bilemedim. Pis, hadsiz. En iyisi şunu söyliyim; Biz onun dizisini çektik canım" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal