İbrahim Tatlıses'ten Derya Tuna'nın Programında Olay Açıklama!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Derya Tuna'nında sunuculuğunu üstlendiği '4 Kadın' adlı programa bağlandı. Ünlü türkücü, kendisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

13.08.2018-16:58 - (Son Güncelleme: 13.08.2018-16:48) İbrahim Tatlıses'ten Derya Tuna'nın Programında Olay Açıklama!

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan, gündüz kuşağı programı 4 Kadın'ın sunuculuğunu Seda Akgül, Hande Ataizi, Derya Tuna ve Eylül Öztürk üstleniyor.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, eski eşi Derya Tuna'nın sunuculuğunu üstlendiği programa telefon bağlantısı ile katıldı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses, eski eşinin her zaman yanında olduğunu ifade etti ve olay açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses öncelikle Derya Tuna'dan olan oğlu İdo hakkında konuştu.

'İDO YERİ GELİNCE BANA DA KAFA TUTUYOR'

Ünlü türkücü, 'İdo çok kibar ve delikanlıdır ama yeri geldiği zaman çok serttir. Bana bile kafa tuttuğu zamanlar oluyor.

'ONA İNSANLARIN ÖNÜNDE EĞİLME DİYORUM'

Ben ona insanların önünde eğilme diyorum. O bana 'yok baba o büyük, ayıp olur' diyor. Bunu ben de Derya Tuna'da öğretmedi. Kendi kendine yaptığı bir davranış. Çok saygılı bir çocuk.' dedi.

'YENİ BİR ÇOCUĞUM DAHA OLABİLİR'

İbrahim Tatlıses, İdo hakkında konuştuktan sonra olay açıklamlarda bulundu. Yedi tane çocuğu olduğunu dile getiren Tatlıses, 'Sekizinci çocuğumu bekliyorum. Şu an yok ama her an olabilir. Elif Ada ile çocuk konusu kapanmadı. Yeni bir çocuğum olabilir' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal