Hilal Cebeci'den Tepki Çeken Çav Bella Klibi!

Hilal Cebeci, faşizme karşı direnen İtalyanlar için yazılmış olan marşı İtalyanca seslendirdi ve klip çekti. Klipte dünyaca ünlü dizi La Casa De Papel adlı diziden esinlenmesi büyük tartışma yarattı.

12.10.2018-09:42 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-09:27)

M

üzik dünyasından uzun zamandır uzak duran ve yeni şarkılar ile gündeme gelmeyen Hilal Cebeci, Çav Bella adlı İtalyan marşına klip çekti. Şarkının uyarlanması ve klibin İspanyol dizi La Casa Da Papel adlı diziden esinlenmesi büyük tepki aldı.

Dünyaca ünlü dizi La Casa Da Papel'den esinlenen Cebeci, bütün tepkileri üzerine çekti. Bağımsız Sinema Merkezi, Cebeci'nin klibine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

'BÖYLE BİR REZİLLİK KABUL EDİLEMEZ'

Bağımsız Sinema Merkezi yapmış olduğu paylaşımda, 'Böyle bir rezillik kabul edilemez. Çav Bella şarkısı, İtalya'da faşizme karşı dövüşen, hayatını kaybeden devrimcilerin hatırasını taşır. Kendi çürümüş pisliğinizi devrimcilerin mirasına bulaştıramazsınız. Derhal bu rezilliğe son verin.' ifadelerine yer verdi.


'HER TÜRLÜ REZİLLİĞE SUSYORSUNUZ, TERS KÖŞE KLİP RAHATSIZ MI EDİYOR'

Hilal Cebeci, BSM'den gelen bu tepkiye sessiz kalmadı ve sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile, 'Ülkedeki her türlü rezilliğe göz yumuyorsunuz da, ters köşe yapılmış bir klip mi rahatsız ediyor sizleri? madem o kadar devrimcisiniz, neden susuyorsunuz her şeye? Bülent Parlak benim babam bir devrimci olarak öldü işkence gördü akciğer kanseri oldu ülkesi için, siz ne yapıyorsunuz' yanıtını verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal