Haluk Levent Uçakta Yaşadığı Komik Anısını Anlattı

Yardımlaşma grubu olan AHBAP'ın kuruculuğunu üstlenen ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter hesabından uçakta yaşadığı komik anısını takipçileriyle paylaştı.

01.03.2019-15:46 - (Son Güncelleme: 01.03.2019-15:43) Haluk Levent Uçakta Yaşadığı Komik Anısını Anlattı

Yardımlaşma grubu olan AHBAP'ın kuruculuğunu üstlenen ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter hesabından uçakta yaşadığı komik anısını takipçileriyle paylaştı.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, AHBAP ekibiyle yaptığı yardımlar ve hayranlarının isteklerini yerine getirdiği haberleri ile gündeme geliyor.

Twitter'ı aktif bir şekilde kullanan Haluk Levent, uçakta yaşadığı anısını takipçileri ile paylaştı. Haluk Levent yanında oturan kişinin turist olduğunu düşünerek hostese söylediği sözleri anlattı.

'YOLCULUK KÖTÜ GECEÇEK GALİBA YANIMDA AKSİ AMCA OTURUYOR'

Levent, uçak yolculuğunda yaşadığı komik olayı 'Uçakta montumu yerleştirirken yanımdaki adam bana ters baktı. Almanca bir gazete okuyordu ve tipik bir alman. Yerime oturduktan sonra hostes 'hoş geldiniz Haluk bey nasılsınız' dedi. Ben de 'iyiyim ama yolculuk kötü geçecek galiba yanımda aksi bir amca oturuyor' deyip güldüm.

'SURATIM HALA KIPKIRMIZI'

Az sonra adam hostese seslenip Türkçe 'bana bir su verir misiniz' dedi. Yemin ederim yerin dibine girdim. Esmer suratım hala kıpkırmızı. Hayır, kahkaha atmak istedim de ya adam bir daha ters bakarsa. Sindim pıstım gömüldüm koltuğa. Son zamanlarda hiç bu kadar utanmamıştım.' sözleriyle anlattı.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal