Exxen'den Yeni Dizi! Ölüm Zamanı Dizisi Konusu Nedir?

Acun Ilıcalı'nın kurduğu yeni platformu Exxen'de yeni bir dizi seyirciyle buluşuyor. Pek çok ünlünün yer aldığı proje Ölüm Zamanı dizisinin konusu nedir? Ölüm Zamanı oyuncu kadrosunda kimler var?

15.01.2021-12:40 - (Son Güncelleme: 15.01.2021-12:40) Exxen'den Yeni Dizi! Ölüm Zamanı Dizisi Konusu Nedir?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kurduğu platform Exxen'de yeni bir dizi seyirciyle buluşuyor. Başrollerini Emre Altuğ ve Açelya Topaloğlu'nun paylaştığı Sihirli Annem'i çeken Süreç Film'in hazırladığı projenin kadrosunda, birbirinden başarılı oyuncular rol alacak. Ölüm Zamanı konusu nedir? Ölüm Zamanı oyuncu kadrosu nedir?

EXXEN ÖLÜM ZAMANI KONUSU NEDİR?

Çok sayıda ünlü oyuncunun yer aldığı dizi Ölüm Zamanı, kampta yaşanan bir cinayetin ardından gelişen olağanüstü olayları anlatıyor. 

ÖLÜM ZAMANI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Netflix'te ekrana gelen Aşk 101 dizisindeki performansı ile adından sıkça söz ettiren Bir Annenin Günahı dizisinde rol alan oyuncu Mert Yazıcıoğlu'nun başrolünde yer alacağı 'Ölüm Zamanı' şimdiden merak uyandırdı.

Dizide Mert Yazıcıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Mert Ramazan Demir, Nilsu Berfin Aktaş, Ece Yaşar ve İdris Nebi Taşkan gibi başarılı oyuncular rol alacak.

Ünlü senarist Zülküf Yücel'in yazdığı dizinin yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut üstleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal