Erkenci Kuş Ceycey Kim? Ceycey’in Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Erkenci Kuş dizisinde Ceycey dizinin fenomen karakterlerinden biri. Peki Erkenci Kuş dizisi Ceycey kim, Erkenci Kuş dizisi Ceycey’in gerçek adı ne, daha önce hangi dizide rol aldı gibi merak edilen tüm soruların cevapları yazımızda sizlerle.

29.09.2018-15:56 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-15:38) Erkenci Kuş Ceycey Kim? Ceycey’in Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Erkenci Kuş dizisinde Ceycey dizinin fenomen karakterlerinden biri. Peki Erkenci Kuş dizisi Ceycey kim, Erkenci Kuş dizisi Ceycey’in gerçek adı ne, daha önce hangi dizide rol aldı gibi merak edilen tüm soruların cevapları yazımızda sizlerle.

Erkenci Kuş Dizisi Ceycey Kim? Nasıl Biri? 

Demet Özdemir’in Sanem’e, Can Yaman’ın Can’a hayat verdiği Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş birbirinden güzel bölümlerle ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin en sevilen karakterlerinden birisi Ceycey. Asıl adı Cengiz olsa da dergide çalışan herkes ona Ceycey diye sesleniyor. Kreatif bölümünde çalışan Deren Hanımın sağ kolu olan Ceycey ofiste her türlü işe koşuyor. Sanem’in işe alınmasında da etkili olan Ceycey ona ofisi ilk gün tüm ayrıntılarıyla tanıtır. Sanem bu farklı dünyaya uyum sağlamakta korkulara sahip olsa da işinde gayet başarılı olur. Ceycey kendisine verilen görevleri yerine getirirken Sanem’e de görevleri konusunda ipuçları vermeyi ihmal etmez.

Çok iyi bir kalbe sahip olan Ceycey, tam bir felaket tellalcısıdır. En küçük şeyde işten kovulacağını düşünen Ceycey stres altında olunca bir türlü ne yapacağına da karar veremeyen panik bir yapıya sahiptir. Onu sakinleştiren ve destek veren Sanem onun kurtarıcısıdır. Erkenci Kuş dizisi Ceycey’in gerçek adı ne ve hangi dizilerde rol almıştır sorularının cevapları ise bir sonraki başlığımız altında sizlerle.

Erkenci Kuş Dizisi Ceycey’in Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Ceycey’in gerçek adı Anıl Çelik. Ocak 1988’de dünyaya gelen oyuncu Ankara doğumlu. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan başarılı oyuncu Goldmine Management’a bağlı olarak çalışmakta. 2005 yılında Beşinci Boyut adlı dizide yer alan oyuncu daha sonra Kanal D ekranlarının uzun süredir ekranlarda olan dizisi Arka Sokaklar’da Ege karakterine hayat vermiştir.

anıl çelik ile ilgili görsel sonucu

Senin Uğruna, İstikla, Kendi Okulumuza Doğru, Kollama, Sevgili Düşmanım adlı yapımlardan rol aldıktan sonra Unutulmaz adlı dizide iki sezon Kerem karakterini canlandırmıştır. Al Yazmalım, Seni Bana Yazmışlar, Yamak Ahmet, Nuri ile Cafer, Salih Kuşu adlı yapımlardan sonra Kertenkele dizisinde Paytak Cezmi karakteri ile büyük beğeni kazanmıştır. Çilek Kokusu adlı dizide Erdem’i canlandıran oyuncu Şeytan Tüyü, Hayat Sevince Güzel adlı yapımlarda yer almıştır. Başarılı oyuncu 1,72 cm boyunda ve 76 kg ağırlığında.  

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal