Deniz Seki Mide Küçültme Ameliyatı Geçirdi!

Sevilen sanatçı Deniz Seki'nin, mide küçültme ameliyatı olduğunu öğrenen sevenleri uzun süre kendine gelemedi.

24.02.2018-07:43 - (Son Güncelleme: 24.02.2018-15:14) Deniz Seki Mide Küçültme Ameliyatı Geçirdi!

Sevilen sanatçı Deniz Seki'nin, mide küçültme ameliyatı olduğunu öğrenen sevenleri uzun süre kendine gelemedi. Sürekli kilolarıyla magazin gündemini sarsan Seki'nin gerçek hastalığının metobolik sendrom olduğu açıklandı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, ''Geçtiğimiz hafta herkesten habersiz, metabolik sendrom nedeniyle bir mide küçültme ameliyatı geçirdim. O mideyle birlikte, bu zamana kadar hazmedemediğim her şeyden kurtuldum çok şükür. Duygusal yeme isteğimden, geçmişin yüklerinden, her şeyden... Yeni hayatımın bugün yedinci günü. Geçmişler olsun bana. Her şey daha da güzel olacak merak etmeyin'' açıklamasını yaptı.

DENİZ SEKİ KİMDİR ?

1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da doğan Deniz Seki, öğrenim yıllarında ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak Çamlıca Kız Lisesi'nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu oldu.İlk olarak 1993 yılında Melih Kibar ile tanışan Seki, Kenan Doğulu, İzel, Yaşar, Emel Müftüoğlu, Ege, Ferda Anıl Yarkın ve Zuhal Olcay gibi sanatçılara vokalistlik yapmıştır. 1995 yılında, Pop-Show 95 Şarkı yarışmasına katılan sanatçı kendi yazdığı şarkı ile[kaynak belirtilmeli] birinci olmuş, 9 Nisan 1997 tarihinde ilk albümü söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan Hiç Kimse Değilim yayınlanmıştır. 2 Aralık 1999 tarihinde, söz ve müziklerinin birçoğu kendisine ait olan Anlattım isimli albümü yayınlandı. 

12 Mayıs 2006 yılında piyasaya çıkan Ali Kocatepe'nin 41 Kere Maşallah adlı albümünde "Herşey Senin İçin" adlı parçayı seslendirmiş ve aynı yıl Ayla Dikmen için hazırlanan ve çeşitli sanatçıların Ayla Dikmen'in şarkılarını okuduğu albümde Seki, albümle aynı ismi taşıyan "Sensiz Yaşayamam" adlı parçayı seslendirmiştir.2007 yılında Ayhan Günyıl'ın "Gitti Gideli" parçasına da vokal yapmıştır. Ercan Saatçi'nin Mucize Nağmeler adlı alaturka albümünde "At Kadehi Elinden" adlı parçayı seslendirmiştir. Mucize Nağmeler isimli albümün ilk klibi de bu şarkıya çekilmiştir. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal