Demet Akbağ ile Çok Aramızda Yeni Bölümü Olan 16. Bölümde Neler Yaşanacak?

Demet Akbağ ile Çok Aramızda fragmanı yayınlandı mı? Demet Akbağ ile Çok Aramızda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Demet Akbağ ile Çok Aramızda 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Demet Akbağ ile Çok Aramızda 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

07.07.2018-10:57 - (Son Güncelleme: 07.07.2018-10:50)

Demet Akbağ ile Çok Aramızda fragmanı yayınlandı mı? Demet Akbağ ile Çok Aramızda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Demet Akbağ ile Çok Aramızda 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Demet Akbağ ile Çok Aramızda 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Show TV ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Demet Akbağ'ın üstlendiği şaka programı ünlü isimleri şakalamaya devam ediyor. Demet Akbağ ile Çok Aramızda 16. bölüm fragmanı yayınlandı.

DEMET AKBAĞ İLE ÇOK ARAMIZDA 16. BÖLÜM FRAGMANI

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Demet Akbağ ile Çok Aramızda 16. bölüm fragmanında; Cem Belevi, Nuri Alço ve Muazzez Ersoy en yakın arkdaşları Demet Akbağ'ın ekibi ile iş birliği kurar.

Birbirinden komik olaylara sahne olacak bölümde Nuri Alço ve Muazzez Abacı öfkelenirken Cem Belevei kendisine hazırlanan şaka karşısında büyük korku yaşar.

Demt Akbağ ile Çok Aramızda 16. bölümü ile bu akşam saat 20:00'da Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal