Darısı Başımıza Dizisi Fragman - 2. Bölüm - 2. Fragmanı

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Darısı Başımıza dizisi 2. yeni bölüm 2. fragmanı izleyenlerle buluştu. Darısı Başımıza 2. bölüm 2. fragmanı ile ilgili detaylar haberimizde...

09.07.2018-12:00 - (Son Güncelleme: 09.07.2018-11:52)

Show TV'nin yaz döneminde iyi bir çıkış yakalayan dizisi Darısı Başımıza 2. bölüm 2. fragmanı ekranlara getirildi. Darısı Başımıza dizisi izleyenleri kahkahaya boğacak hikayesi ile bomba gibi geliyor.

Başrollerinde Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut gibi başarılı isimlerin yer aldığı Darısı Başımıza dizisi 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

DARISI BAŞIMIZA 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Darısı Başımıza dizisi 2. bölüm 2. fragmanında; Öykü, Ozan'ın Cem'in üvey abisi olduğunu öğrenince çok şaşırır. Aileler arasında yaşanan büyük kavga Öykü için avantaj hakline dönüşür ve kız isteme durumu ertelenir.

Canan, Cem'in mutluluğu için herşeyi geride bırakmaya hazırdır ve Aksoy ailesini yemeğe davet eder. Ancak yemek beklenen gibi ilerlemez ve gergin geçer.

Öte yandan Rüya, Öykü'nün İzmir'de kiminle yakınlaştığını bulmaytı kafaya koymuştur. Rüya, Merter'den bu durum için yardım ister ikili oteldeki müşteri listesine ulaşır. Ancak başlarını belaya sokarlar.

Darısı Başımıza 2. bölüm ile 11 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20:00'da Show TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal