Çarpışma Dizisinin Asiye'si Şebnem Sönmez Kadrodan Ayrıldı

Show TV ekranlarında yayınlanan Çarpışma dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Asiye karakterine hayat veren Şebnem Sönmez, Çarpışma dizisi kadrosundan ayrıldı.

10.05.2019-13:56 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-13:53)

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun rol aldığı Show TV'nin en sevilen yapımlarından olan Çarpışma dizisinin ekrana getirilen 21. bölümünde yaşananlar izleyenleri ekran başına kilitledi.

9 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan 21. son bölümde dizide herkesi şaşkına uğratan bir ayrılık yaşandı. Çarpışma dizisinin Asiye'si Şebnem Sönmez, diziden ayrıldı.

Çarpışma dizisi 21. son bölümde Cansız, Kadir'i yakalar ve onunla sonunda yüz yüze gelir. Kadir'in bütün gerçekleri öğrendiğini sonradan öğrenen Cansız büyük şaşkınlık yaşar.

Cansız, Kadir'e gerçek adının Yusuf olduğunu söylerken 'Bu ismi sana ben verdim' demesi gerilimi artırdı. Kadir, zafer yaşayacak olmanın sevincini yaşayamaz çünkü annesi Asiye'nin Cansız'ın elinde olduğunu görür.

CANSIZ ASİYE'Yİ ÖLDÜRDÜ

Cansız, Kadir'in gözleri önünde Asiye'yi öldürür. Asiye karakteri ile izleyici karşısına çıkan Şebnem Sönmez bu şekilde Çarpışma dizisine veda etti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal