Çağla Şıkel Koronavirüs Olduğu İddialarını Yalanladı

Çağla Şikel geçtiğimiz günlerde koronavirüs aşısı yaptırmış ve bu anlarını sosyal medya hesabı üzerinden yayınlamıştı. Ünlü sunucu Şikel, koronavirüse yakalandığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Çağla Şikel, test yaptırdığını ve sonucunun negatif çıktığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

26.01.2021-11:35 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-11:35) Çağla Şıkel Koronavirüs Olduğu İddialarını Yalanladı

Sunucu ve manken Çağla Şikel, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüs aşısı olurken görüntülerini sevenleri ile paylaşmıştı. Paylaştığı kareleri 'Coronavac aşımı oldum. Coronadan korkun, aşısından değil' notu ile yayınlamıştı. 

Çağla Şikel'in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve sunucuya 'Size ayrımcılık mı yapıldı? Nasıl aşı olabildiniz?' soruları yöneltilmişti. Konu ile ilgili tartışmalar devam ederken aşı yaptıran Çağla Şikel'in koronavirüse yakalandığı iddiaları gündeme geldi. 

Adeta gündeme bomba gibi düşen bu haber sonrası Fox TV ekranlarında seyircisi ile buluşan 'Çağla Şikel ile Yeni Bir Gün' programının sunuculuğunu üstlenen Şikel'in ilk etapta 15 gün programa çıkmayacağı söylenmiş olsa da, ünlü sunucu tüm iddialara kendi sosyal medya hesabından cevap verdi. 

Negatif test sonucunu sosyal medya hesabında paylaşan ünlü sunucu, 'Temaslı geçmişim olması ihtimaliyle test yaptırdık sonucum negatif. Kısa bir süre sonra yayındayız' ifadelerine yer verdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal