Burcu Esmersoy'dan Hayatıyla İlgili Özel Açıklamalar

Burcu Esmersoy, hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. 12 sene boyunca annesine teyze diyen Esmersoy ''Annemi de babamı da asla affetmedim" dedi.

16.04.2018-15:19 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-14:53) Burcu Esmersoy'dan Hayatıyla İlgili Özel Açıklamalar

Burcu Esmersoy, hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. 12 sene boyunca annesine teyze diyen Esmersoy ''Annemi de babamı da asla affetmedim" dedi.

Son dönemlerde evlilik hazırlığı yaptığı Berk Suyabatmaz'ın eski sevgilisi Ayşe Özyılmazel'i düğününe çağıracağı haberleriyle gündeme gelen Burcu Esmersoy, bu kez kimsenin bilmediği hayat hikayesiyle herkesi şaşırttı.

12 YIL BOYUNCA ANNESİNE TEYZE DEMİŞ

Başkasıyla evlenen annesinin kocasının ailesinden kendilerini sakladığını belirten Burcu Esmersoy, "12 sene boyunca annemize 'teyze' diyerek büyüdük. Babamın gölge ailesi var, o hayatına gidiyor. Annem de bir başkasıyla evleniyor. Ama eşinin ailesi çok muhafazakar. Daha önce evlenip boşandığını söylemiyor. Sanki iki kızı yokmuş gibi tanıtıyor kendini. Ve biz 12 sene boyunca annemize 'Teyze' diyerek büyüyoruz. Annemi de babamı da asla affetmedim" dedi.

8 aydır flört ettiği sevgilisi Berk Suyabatmaz ile 10 Nisan gecesi sade bir törenle nişanlanan Burcu Esmersoy, zor bir çocukluk dönemi geçirdiğini söyledi.

CÜZDAN AÇIKLAMASIYLA TEPKİ TOPLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Sevgiliniz yanınızdaysa cüzdana ihtiyacınız olmaz açıklamasıyla tepki alan Esmersoy; ''25 senedir çalışıyorum, kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Kadın-erkek eşitliğine inanmamakla suçlanabilecek en son kişiyim'' şeklinde konuştu.

BERK İÇİN ÖLÜYORUM

Önceki ilişkilerimiz bizi bu aşk için hazırlamış diyen Esmersoy, onlara teşekkür etmek lazım. 14 Mayıs'ta evleniyoruz. Berk için ölüyorum. İlk kez bir insanın karısı olmak istiyorum ben. Hayatımda ilk kez bir insanın çocuğunu doğurmak istiyorum'' ifadelerini kullandı. Benim başıma gelenlerden sonra bu kadın olmak zor. Kendimle gurur duyuyorum'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal