Annem Filmi Nerede Çekildi?

20 Eylül 2019 tarihinde vizyona giren Türk sinema filmi Annem'in yönetmenliğini Mustafa Koton üstlenmiştir.

03.07.2020-12:05 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-12:03) Annem Filmi Nerede Çekildi?

Annem filminin senaryosu Ayşe Balıbey Tanıl, Evren Erdoğan ve Bener Karaçor'a ait. Film müziği ünlü müzisyen Candan Erçetin’e aittir. Annem filminin başrollerinde Sumru Yavrucak, Özge Gürel, Sercan Badur, Tuna Orhan, Itır Esen, Fatma Toptaş, Fulya Özcan, Tuğçe Karabayır ve Zuhal Acar karşımıza çıkıyor. Oyuncuları ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken annem filmi dram türünde çekilmiştir. Filmin yapımcılığını HANN ve Motion Content Group üstlenmiştir. Film toplamda 114 dakika sürmektedir. Filmin hemen yurtiçi hem de uluslararası dağıtımını CGV Mars Dağıtım üstlenmiştir.

Anne ve kız arasındaki duygusal ilişkileri yansıtan Annem filmi kaliteli oyuncu kadrosuyla dram türünde film sevenlerin oldukça beğendiği bir yapım olmuştur. Konusu ve oyuncuları sayesinde filmin vizyonda da güzel bir başarı elde ettiğini söyleyebiliriz. İzleyenler tarafından filmin konusu duygusal ve samimi bulunmuştur.

Filmde başrolü oynayan Sumru Yavrucak 1961 Ankara doğumludur. 1977 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı’na kayıt olarak şan ve tiyatro eğitimi almış bir oyuncudur. Sumru Yavrucak halen İstanbul Devlet tiyatroları oyuncu kadrosundadır. Sevenleri Sumru Yavrucak'ı annem filminde başrolde görmekten mutlu oldular.

Annem filminin galası Kanyon AVM'de gerçekleştirilmiştir. Gözlerimden önce Sumru yavrucak film için çok emek verdiklerini ve ekibe teşekkür ettiğini basın mensuplarına iletmiştir.

İzleyiciler tarafından oldukça sevilen annem filmi Netflix platformunda da seyirci ile buluşmuştur.

Annem Filmi Konusu

Annem filminin konusu isminden de anlaşılacağı gibi bir anneyle çocuğunun hikayesini anlatıyor. Filmde Nazlı isimli çocuğun annesi kızı için her şeyi yapabilecek tüm imkansızlıklarla mücadele eden bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Bu annenin kızı olan Nazlı ise annesinden utanıyor ve bir an önce ondan kurtulmak için gün sayıyor. Üniversiteyi kazanarak köyünü ve annesini geride bırakarak üniversite kazandığı şehre giden Nazlı bir süre sonra annesinin yanına geri dönmeye karar veriyor. Anne ve kız arasındaki duygusal ilişki ile izleyicilerin de duygulanması sağlayan film aile ilişkilerini ve aileye verilen değeri gözler önüne seriyor.

Başrolü canlandıran Sumru Yavrucak, canlandırdığı karakteri kızına çok düşkün fakat aynı zamanda fedakâr, muzip ve inatçı bir anne olarak tanımlamıştır.

Filmin oyuncularından olan Özge Gürel ise filmin gerçek bir hikâyeden uyarlandığını belirtmiş ve senaryo okuduğunda hissettiklerinin çok tanıdık ve samimi geldiğini söylemiştir. Özge Gürel verdiği bir röportajda filmin senaryosunu okurken ağladığını da eklemiştir. Hatta hayatımda en çok ağladığı filmin Annem filmi olduğunu da söylemiştir. Filmin çekimlerinde ise kendisini çocukluğunda yaşadığı mahallede gibi hissettiğini vurgulamıştır.

 Annem Filmi Nerede Çekildi?

Annem filminin çekimleri İstanbul'da başlamış ve Kırklareli’nde devam etmiştir. Çekimler için Kırklareli şehrinin Merkez Armağan Köyü tercih edilmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal